Επικαιρότητα

Ο ΠΑΟΚ καλύπτει όλα τα έξοδα νοσηλείας στις ΗΠΑ για τον μικρό Γιαννάκη

Ο νεαρός έχει δύναμη ψυχής, δίνει αγώνα να σταθεί όρθιος και θα κερδίσει

Μία κίνηση του Δικεφάλου του Βορρά άξια συγχαρητηρίων, αποκάλυψε ρεπόρτερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Όπως έγραψε, ένα από τα μεγάλα όνειρά του μικρού Γιαννάκη, ο οποίος έχει γίνει ο αγαπημένος φίλαθλος όλης της Ελλάδας, ήταν να σταθεί όρθιος στα πόδια του μέσα στο δεύτερο σπίτι του, την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν προφανώς με πρωτοβουλία Ιβάν Σαββίδη έπραξε το αυτονόητο και συνάμα άκρως συγκινητικό να πράξη κι αποφάσισε να τον βοηθήσει να κάνει πραγματικότητα το παιδί τα όνειρά του.

Όπως αναφέρθηκε: «Ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει και ξεκινάει την μεγάλη προσπάθεια για να γίνει πραγματικότητα και το άλλο, το πολύ μεγάλο όνειρο του φίλου μας. Η οικογένεια μετακομίζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, οι φυσιοθεραπείες αρχίζουν από το team του ΠΑΟΚ και πολύ σύντομα το ΠΑΟΚτσάκι μας θα αναχωρήσει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εκεί θα γίνουν όλα! Εκεί θα αναλάβουν οι ειδικοί ώστε ο Γιάννης να σηκωθεί, να περπατήσει μόνος και να επιστρέψει στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη και στην αγαπημένη του Τούμπα που θα τα καταφέρει να μπει όρθιος. Αυτό είναι το μεγάλο γεγονός!»

Πηγή
www.diaforetiko.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button