Επικαιρότητα

Ο μικρός Άγγελος δίνει μία πολύ σκληρή μάχη με όγκους και μας χρειάζεται κοντά του

Κατεπείγουσα κρίνεται η υποβολή του μικρού Άγγελου σε επιπλέον χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες σε ειδικό ογκολογικό κέντρο, καθώς σύμφωνα με τους ιθύνοντες ιατρούς είναι ο μοναδικός τρόπος διακοπής της ανάπτυξης και εξάπλωσης των νέων όγκων, που «επιτίθενται» στον οργανισμό του παιδιού.

Όπως αναφέρει η σελίδα «Πράξη Αγάπης» ο μικρός μαχητής παλεύει με την νόσο από την ευαίσθητη ηλικία των 3 ετών και από τότε έχει υποβληθεί σε 3 διαδοχικά χειρουργεία και πολλούς κύκλους χημειοθεραπειών και ακτινοβολιών.

Ένας πραγματικός ήρωας που εδώ και 5 χρόνια δίνει μια τιτάνια μάχη με τον καρκίνο και πρόσφατα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική εξαίρεση του όγκου στον εγκέφαλο, γεγονός που προκάλεσε σε όλους μεγάλη χαρά και συγκίνηση.

Ωστόσο, η νόσος προκάλεσε σοβαρά κινητικά προβλήματα και τους τελευταίους 3 μήνες υποβάλλεται σε καθημερινές κατ’οίκον φυσιοθεραπείες, οι οποίες πραγματοποιούνται ανελλιπώς.

Πριν καλά-καλά αναρρώσει, καλείται άλλη μια φορά να παλέψει για την ζωή του!

Το συνολικό κόστος των απαραίτητων θεραπειών αγγίζει τα 27.000 Ευρώ και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στον αγώνα ενός μικρού παιδιού για το νέο υγιές μέλλον που ονειρεύεται!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Για να βοηθήσουμε το παιδί:

  • Στηρίξτε τoν μικρό Άγγελο on line με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (μέσω Viva Wallet, Paypal, Stripe, Apple Pay, Google Pay ) μπαίνοντας στην πλατφόρμα https://act-of-kindness.org/…/emergency-announcement…/
  • – Στηρίξτε τον μικρό Άγγελο με τον μοναδικό κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής της εκστρατείας RF56917199000123123123123 μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ.
  • Στηρίξτε τον μικρό Άγγελο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σημειώνοντας στην αιτιολογία: «Για τον μικρό Άγγελο» https://act-of-kindness.org/el/bank-account/
  • Με SMS στο 19825 με την φράση “Για τον μικρό Άγγελο “(Χρέωση 2,50€ /SMS)

Οι χρεώσεις στην υπηρεσία μηνυμάτων συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Η υπηρεσία μηνυμάτων επιβαρύνεται επιπλέον με τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%,15%,18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. O αριθμός είναι διαθέσιμος για όλους τους παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button