Επικαιρότητα

Ο «ματσέτε» Danny Trejo βοήθησε στον απεγκλωβισμό ανάπηρου παιδιού από αυτοκίνητο [video]

Ο 75χρονος ηθοποιός δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό KABC-TV ότι κατευθυνόταν προς τη συνοικία Sylmar σε έναν μηχανικό αυτοκινήτων, όταν είδε έναν μοτοσικλετιστή να παραβιάζει το κόκκινο φανάρι και να προσκρούει πάνω σε αυτοκίνητο, το οποίο αναποδογύρισε

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, Danny Trejo, γνωστός για τον ρόλο του σκληρού σε ταινίες όπως «Machete» και «From Dusk Till Dawn» βοήθησε στη διάσωση παιδιού με αναπηρίες που είχε παγιδευθεί σε όχημα που ανατράπηκε στο Λος Άντζελες.

Ο 75χρονος ηθοποιός δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό KABC-TV ότι κατευθυνόταν προς τη συνοικία Sylmar σε έναν μηχανικό αυτοκινήτων, όταν είδε έναν μοτοσικλετιστή να παραβιάζει το κόκκινο φανάρι και να προσκρούει πάνω σε αυτοκίνητο, το οποίο αναποδογύρισε.

Το αγόρι που καθόταν στο πίσω κάθισμα και η γιαγιά του που οδηγούσε είχαν εγκλωβιστεί στο όχημα.

Ο Danny Trejo και μία γυναίκα που βρέθηκε στον τόπο του ατυχήματος προσπάθησαν και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το αγόρι προτού φθάσει το ασθενοφόρο.

Η γυναίκα σύρθηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τη μία πλευρά για να λύσει τη ζώνη ασφαλείας του παιδιού και ο ηθοποιός από την άλλη πλευρά, το ανέσυρε έξω.

Ο Danny Trejo είπε ότι έπρεπε να ηρεμήσει πρώτα το παιδί και μετά να το βγάλει από το αυτοκίνητο.

«Είχε πανικοβληθεί και του είπα: “Εντάξει πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις υπερδυνάμεις μας”. Τότε άρχισε να φωνάζει: “Υπερδυνάμεις!”. Βρήκαμε ένα σημείο επαφής», είπε.

Ο ηθοποιός έμεινε με το αγόρι περιμένοντας τους διασώστες να απεγκλωβίσουν τη γιαγιά του.

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button