Επικαιρότητα

“Ο Γιάννης μας θα ξαναγεννηθεί!”: Βρέθηκε ο δότης που θα δώσει ζωή στον 17χρονο μαχητή

Περίπου έναν μήνα μετά τη συγκινητική έκκληση του 17χρονου Γιάννη Κορδίλα, ο οποίος πάσχει από Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία τύπου Β, για βοήθεια και το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου προκειμένου να στηρίξει το παιδί να επιστρέψει νικητές από τη Γερμανία όπου βρίσκεται για θεραπεία, φαίνεται πως τα πράγματα βαίνουν κατ’ευχήν!

Όπως ανέφερε προ λίγων ωρών σε ανάρτησή της η μητέρα του, κ. Στέλλα Χανιώτη, βρέθηκε ο κατάλληλος δότης και έδωσε μυελό των οστών για το παιδί της, το σπουδαιότερο δώρο της ζωής του! Εφόσον η μεταμόσχευση ολοκληρωθεί με την ίδια επιτυχία, το παιδί θα μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα νικητής και να ζήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά, όπως δικαιούται κάθε παιδί.

Η μητέρα του Γιάννη, μέσω της σελίδας που έχει δημιουργηθεί για το παιδί, ευχαριστεί για ακόμα μία φορά όσους συνέβαλλαν στο να έχει το παιδί την θετική αυτή πορεία, ενώ υπόσχεται να μας κρατήσει ενήμερους για τις όποιες εξελίξεις.

Εμείς από την πλευρά μας, οφείλουμε πρώτα απ’όλα να συγχαρούμε την ίδια τη μητέρα που έχει κινήσει γη και ουρανό για να σώσει το παιδί της και βέβαια να ευχηθούμε ο 17χρονος να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν γερός στο σπίτι του.

Τέλος, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε πόσο σημαντικό είναι να γίνουμε όλοι εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών και να αυξήσουμε έτσι τις πιθανότητες να σωθούν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι από τις πιο φονικές μορφές καρκίνου.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Χανιώτη 

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button