Επικαιρότητα

Οργή: Ένοχος αλλά ελεύθερος ο θείος που ασελγούσε στον ανήλικο ανηψιό του

Πώς περιμένουμε να σταματήσουν την αισχρή δράση του οι παιδεραστές, όταν περιστατικά όπως το παρακάτω λαμβάνουν χώρα σε τακτική βάση;

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο θείος ενός μικρού παιδιού κρίθηκε  αθώος από το δικαστήριοπαρόλο που ασέλγησε σε αυτό και αφέθηκε ελεύθερος. Πρόκειται για άτομο με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα που αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ

Από 6 χρόνια κάθειρξης σε 3 χρόνια και 3 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε χθες (10-03-2022) ομόφωνα από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο στην Καλαμάτα, ένας θείος για κατάχρηση σε ασέλγεια του ανηλίκου ανηψιού του. Ειδικότερα, κρίθηκε ένοχος, όπως και πρωτόδικα, για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο.

Το περιστατικό είχε συμβεί το 2016 και το αγοράκι τότε πήγαινε στη Β΄ Δημοτικού. Ο θείος τού έμενε εκείνο το διάστημα μαζί με την οικογένειά του ανήλικου. Κάποια στιγμή το παιδί άρχισε να εκμυστηρεύεται στην οικογένειά του ότι ο θείος του προβαίνει σε ασελγείς πράξεις. Ο κατηγορούμενος, πάντως, ο οποίος πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα, από την αρχή μέχρι και χθες αρνείται ότι προέβη σε τέτοιες πράξεις.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η δίκη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και το δικαστήριο αποφάσισε η ποινή του κατηγορουμένου να έχει 5ετή αναστολή με τον όρο ότι δε θα πλησιάσει ούτε θα επικοινωνήσει το διάστημα αυτό με τον ανήλικο ανηψιό του.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button