Επικαιρότητα

Οι Γιατροί του Κόσμου και τα προϊόντα ΜΕΓΑ προσφέρουν δωρεάν περίθαλψη σε εγκύους και βρέφη

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας και η ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας, σε συνεργασία με την αλυσίδα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, στέκονται υπεύθυνα δίπλα στα παιδιά και στις νέες μητέρες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η σύμπραξη αφορά στο πρόγραμμα των Γιατρών του Κόσμου «Μητέρα & Παιδί», το οποίο εστιάζει στην προστασία και στη φροντίδα των εγκύων και των βρεφών στην Ελλάδα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό.

O Στόχος του προγράμματος

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει υγειονομική περίθαλψη σε εγκύους και νεογνά που ανήκουν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες που διαβιούν στην περιοχή της Αθήνας, μέσα από το Ανοιχτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παροχή παιδιατρικών υπηρεσιών σε βρέφη και παιδιά, κάλυψη φαρμακευτικού /υγειονομικού υλικού καθώς και διανομή βρεφικών ειδών baby kits.

Έως και τις 16 Απριλίου, αγοράζοντας συγκεκριμένα προϊόντα της ΜΕΓΑ σε ειδικές προσφορές στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές συμβάλλουν στην ενίσχυση του προγράμματος. Γιατί τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από το να στηρίξεις τη ζωή ενός βρέφους και μιας μητέρας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το πρόγραμμα «Μητέρα & Παιδί» στοχεύει στην ενίσχυση της μητρικής και βρεφικής πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας και η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ, με τίτλο “Πράξεις Φροντίδας”.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button