Επικαιρότητα

Οικονόμου: Συζητάμε για ρεβεγιόν με rapid test και για τους εμβολιασμένους… Το κόστος θα το επιβαρύνονται οι πολίτες

«Το εξετάζουμε το μέτρο, θα γίνει για τη μέγιστη προστασία του κάθε πολίτη  και των γύρω του» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Μέσα στις επόμενες  ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το… τοπίο, αναφορικά με τα μέτρα για τον κορωνοϊό που θα ληφθούν από την κυβέρνηση για τις ημέρες των γιορτών, μετά τις εισηγήσεις της ειδικής επιτροπής επιστημόνων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας το απόγευμα στο MEGA, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει δεκτή η εισήγηση των επιστημόνων για την υποχρεωτικότητα του rapid test στην εστίαση και για τους εμβολιασμένους, αλλά μόνο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

“Παρακολουθούμε την πορεία της πανδημίας και της μετάλλαξης Όμικρον. Λένε ότι πρόκειται για μία μετάλλαξη που θα έρθει στη χώρα μας. Όσο περισσότερο καθυστερήσουμε τη διασπορά της τόσο καλύτερα θα είναι”, είπε αρχικά.

Και συνέχισε: “Εξετάζουμε αυτό το έκτακτο και προσωρινό μέτρο, γιατί χρειαζόμαστε την εξασφάλιση ότι δεν θα νοσεί ο διπλανός μας, μέσα στον κλειστό χώρο που θα βρεθούμε. Θα γίνει για τη μέγιστη προστασία του ίδιου και των γύρω του”.

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button