Άρθρογραφία

«Να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις»: Το βίντεο για την αχαριστία με τις εκατοντάδες χιλιάδες προβολές

«Να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις»: Η αχαριστία και ότι παίρνουμε σαν δεδομένο

Οι περισσότεροι, σε κάποια χρονική στιγμή, έχουμε πάρει σαν δεδομένο τα αγαθά που έχουμε. Η αλήθεια είναι, ότι πολλοί θέλουν περισσότερα από αυτά που έχουν ήδη γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι με τη ζωή τους .

Επίσης, ψάχνουν να βρουν την ευτυχία σε λάθος πράγματα. Αυτά, είναι φυσικά, τα υλικά αγαθά. Πάντως, υπάρχουν και ορισμένοι που βρίσκουν το νόημα της ζωής στα μικρά και τα καθημερινά πράγματα.

Αυτό το βίντεο διαπραγματευέται αυτό το θέμα. Οι χαρακτήρες τους είναι animation. Ξεκινά, με κάποιον που έχει αυτοκίνητο και ο οποίος σκέφτεται πως να αποκτήσει ένα ελικόπτερο που περνά δίπλα από το αυτοκίνητό του.

Παρόμοιες σκέψεις κάνουν και ακόμη τρεις άνθρωποι. Αυτό, διότι δεν είναι ευχαριστημένοι, με το αυτοκίνητο, που έχουν στην κατοχή τους. Στη συνέχεια, ένας ποδηλάτης θα ήθελε να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο, που δεν έχει. Επίσης, ένας πεζός φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός ποδηλάτου. Όμως, το νόημα της ζωής βρίσκεται στο τέλος του βίντεο.

Ένα άτομο με αναπηρία, βρίσκεται στο αναπηρικό αμαξίδιό του και κάθεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Η σκέψη του σίγουρα δεν έχει να κάνει με κάποιο ελικόπτερο, αυτοκίνητο ή ποδήλατο…

Το βίντεο που μιλάει για την αχαριστία και το νόημα της ζωής

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button