Επικαιρότητα

Νίκος Υποφάντης: “Η Φώφη Γεννηματά έπαιρνε δωράκια χωρίς να έχει κάμερες και τα μοίραζε χεράκι χεράκι σε κάθε παιδί στο Ογκολογικό”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Νίκος Υποφάντης.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά με την οποία ήρθε σε επαφή όταν ο γιος του έδωσε την δική του μάχη με νεοπλασματική ασθένεια.

«Τμήμα αιματολογίας, ογκολογίας. Ένα παιδί τρεισίμιση χρονών αφήνει το οικογενειακό περιβάλλον με πόνους στην κοιλιά και βρίσκεται να παλεύει με νεοπλασματική ασθένεια. Στην αρχή όταν οι γονείς το ακούν, φεύγει η γη κάτω από τα πόδια. Πατάς και δεν ξέρεις που είναι το επόμενο βήμα. Απομονώνονται οι ήχοι. Δεν υπάρχει ότι γίνεται στο περιβάλλον δίπλα σου. Μπαίνεις μέσα και θέλεις να ακούσεις μόνο τους γιατρούς.

Η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά ερχόταν στα τμήματα αυτά με δωράκια. Έμπαινε, τα έδινε στα παιδιά. Σηκώνεται, αγκαλιάζει την εγκυμονούσα στο τρίτο παιδί σύζυγο μου και μας λέει το εξής: “Ξέρω τι περνάτε. Εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς που έχει και ο γιος σας σε άλλο σημείο, το παλεύω και είμαι εδώ γερή”. Μας παίρνει μια αγκαλιά και είναι εκείνη την ώρα ένα στήριγμα για τους γονείς που περνούν ότι περνούν.

Πέραν της πολιτικής που δεν την εξετάζουμε. Το ανθρώπινο κομμάτι μόνο βλέπουμε. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Έπαιρνε δωράκια χωρίς να έχει κάμερες και τα μοίραζε χεράκι χεράκι σε κάθε παιδί» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Υποφάντης στην εκπομπή της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή
www.fthis.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button