Επικαιρότητα

Νέα πράξη στο δράμα των γυναικοκτονιών: Στραγγάλισε τη γυναίκα του με τα παιδιά μέσα στο σπίτι

Μια νέα πράξη στο δράμα των γυναικοκτονιών έλαβε χώρα αργά χθες το βράδυ στην περιοχή Βλαχιώτη Λακωνίας και έγινε γνωστή σήμερα το πρωί.

Πρόκειται για τη 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2021 (η δεύτερη μέσα σε μια εβδομάδα έπειτα από εκείνη στην Πολίχνη). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit, ένας 40χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι. Την ώρα που ο άνδρας προχωρούσε στο φονικό, τα δύο παιδιά του βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει

Δράστης και θύμα ζούσαν στον Βλαχιώτη Λακωνίας, μαζί με τα δυο τους παιδιά, δυο αγόρια 8 και 10 ετών. Ποτέ το ζευγάρι από την Αλβανία δεν είχε απασχολήσει ούτε την τοπική κοινωνία ούτε και την αστυνομία. Ο 40χρονος ασχολούνταν με αγροτικές δουλειές.

Η γυναικοκτονία έγινε το βράδυ της Κυριακής (05.12.2021). Ο 40χρονος έπνιξε με τα χέρια του την άτυχη 36χρονη γυναίκα και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία για το έγκλημά του, παραδόθηκε και ομολόγησε.

Το δράμα των γυναικοκτονιών συνεχίζεται

Και στη γυναικοκτονία στη Λακωνία το κίνητρο φαίνεται πως είναι η παθολογική ζήλια. Ο δράστης, στην πρώτη τους κατάθεση στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι πίστευε πως η σύζυγός του είχε εραστή και πως του είπε “πάρε τα παιδιά και φύγε”.

Τις τελευταίες δυο μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η ένταση ήταν μεγάλη ανάμεσα στο ζευγάρι. Το βράδυ της Κυριακής και ενώ είχαν βάλει τα παιδιά τους για ύπνο, ο 40χρονος και η 36χρονη ξάπλωσαν αλλά ξέσπασε ανάμεσά τους άλλος ένας καυγάς. 

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του τον έβρισε. “Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Κι επειδή θεωρούσε ότι η 36χρονη ήθελε να τον αφήσει γιατί είχε εραστή, με τα παιδιά τους μέσα στο σπίτι, τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια!

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button