Επικαιρότητα

Νέα ζωή για τον Θύμιο Μπουγά: Γιατροί και ιατρικά κέντρα στο πλευρό του 39χρονου για την αποκατάστασή του

Τη δικιά τους προσπάθεια αλλά και μάχη για την αποκατάσταση του Θύμιου Μπουγά θέλουν να δώσουν γιατροί και καθηγητές.

Κορυφαίοι Έλληνες γιατροί και ιατρικά κέντρα, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να αναλάβουν την αποκατάσταση του Θύμιου Μπουγά σε ότι αφορά το παραμορφωμένο πρόσωπό του.

Την ίδια στιγμή, ο 39χρονος αρχίζει να επανακτά την επαφή με την κοινωνία καθώς καθημερινά επιλέγει να μην κρυφτεί όπως στο παρελθόν αλλά να βγει στον κόσμο και να απολαύσει την καθημερινότητά του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιστημονικού Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος» η βοήθεια που προσφέρεται στο Θύμιο Μπουγά είναι μεγάλη.

Η κοινωνία & η επιστημονική κοινότητα δίπλα στον Θύμιο Μπουγά

Το Επιστημονικό Forum «Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος» και η οικογένεια του Θύμιου ευχαριστεί θερμά όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και ενδιαφέρονται για αυτόν.

Το Forum ξεκίνησε την προσπάθεια να έρθει σε επαφή με τον Θύμιο Μπουγά στις 7 Μαΐου με στόχο να του παρέχει μια σειρά από ιατρικές και κοινωνικές παροχές για την αποκατάσταση της υγείας και της ζωής του, απαντώντας στην έκκληση που είχε κάνει ο ίδιος μέσω των ΜΜΕ.

Όταν διαπιστώσαμε ότι μετά το οργανωμένο bullying που δέχθηκε στο σπίτι του και τον δημόσιο ψευδή διασυρμό ότι ως ένοπλος τρομοκρατεί τον Πύργο, τα ίχνη του είχαν χαθεί, δηλώσαμε την εξαφάνιση.

Η δημοσιότητα που έλαβε το θέμα, με την ενεργοποίηση του Silver Alert και την παρουσίαση των περιστατικών από τα ΜΜΕ και κυρίως από την εκπομπή «Φως στο τούνελ» είχε σαν αποτέλεσμα η αρχική μας λίστα με γιατρούς και πολίτες που ήθελαν να βρεθούν κοντά του αφιλοκερδώς και αθόρυβα, να εμπλουτιστεί και να μεγαλώνει καθημερινά .

Ειδικότερα για την αποκατάσταση της μετατραυματικής του βλάβης στο πρόσωπο, προσφέρθηκαν οι έμπειροι γιατροί της Γναθοπροσωπικής Κλινικής του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου κ.κ Νικόλαος Λεφαντζής και Ιωάννης Παπαδιόχος και η επίσης ειδικευμένη επιστημονική ομάδα που αποτελείται από τους καθηγητές.

-Ευάγγελο Μενενάκο Καθηγητής Χειρουργικής, Διευθυντής Έ Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ
-Νικόλαο Παπαδογεωργάκη Ομότιμος Καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ
-Νικόλαο Παπαδόπουλο Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
-Ηλία Γεωργάλα Καθηγητής οφθαλμολογίας ΕΚΠΑ.

Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο θα είναι δίπλα στον Θύμιο όπως και το Mediterraneo Hospital που προσφέρθηκαν να αναλάβουν όλες τις εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις που θα χρειαστούν οι θεράποντες ιατροί του.

Κοντά του θέλουν να σταθούν οι γιατροί:

  • Ο πλαστικός χειρουργός Σταύρος Σαμαράς
  • Ο A.E. Καθηγητής- Ωτορινολαρυγγολόγος Επιστημονικός Συνεργάτης Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ Σπύρος Παπασπύρου
  • Ο Μιχάλης Μούγιας Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής με το επιτελείο της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ»
  • Η Οφθαλμοπροσθετικός και Οπτικός Ειρήνη Καπώλη
  • Η Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Αγλαία Βράνου
  • Η Χριστίνα Χαλκιά αναισθησιολόγος
  • Η Γεωργία Τάνια Καραλιόλιου Ψυχολόγος.
Για το σχέδιο θεραπείας οι εθελοντές ΄΄Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος΄΄ συνομίλησαν με όλους τους γιατρούς, οι οποίοι μας εξέφρασαν την επιθυμία τους για αμέριστη συμπαράσταση προς τον Θύμιο και με την Διδάκτορα Κοινωνιολογίας του Παντειου Πανεπιστημίου κ Σταυρούλα Μπουγαδη , η οποία λόγω εντοπιότητας γνωρίζει την οικογένεια και θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των προσφερόμενων ιατρικών υπηρεσιών, των εθελοντών και του Θύμιου κατά την πορεία προς την αποκατάσταση” αναφέρει η ανακοίνωση μεταξύ άλλων…

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button