Άρθρογραφία

Μια εργαζόμενη σύζυγος και μητέρα ΑμεΑ υποψήφια στο Δήμο Αγ. Αναργύρων Καματερού

Ειρήνη Ζαχαρά : Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγ. Αναργύρων-Καματερού με την Παράταξη “μαζί” του Νίκου Σαράντη

Ονομάζομαι Ειρήνη Ζαχαρά.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο Καματερό. Είμαι παντρεμένη και εργαζόμενη μητέρα ενός κοριτσιού 8 ετών. Αγαπώ την πόλη μας και γνωρίζω τα πραγματικά προβλήματά της.

Η αναπηρία μου με καθιστά ιδιαίτερα μαχητική, έχοντας συμμετάσχει στους αγώνες του αναπηρικού κινήματος. Δημιούργησα ομάδα χορού με σκοπό την ένταξη και αλληλεπίδραση ανθρώπων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο. Η δράση μου αυτή δεν με περιόρισε ποτέ. Δραστηριοποιούμαι εθελοντικά στον τομέα του αθλητισμού, έχοντας διατελέσει πρόεδρος του Νομαρχιακού αθλητικού σωματείου Τυρταίος ΑμεΑ Ιλίου. Είμαι μέλος του συλλόγου γονέων του 7ου Δημοτικού σχολείου Καματερού και της Ένωσης γονέων. Από τον Νοέμβριο του 2018 είμαι σύμβουλος δημάρχου σε ζητήματα αναπηρίας που αφορούν το Δήμο μας.

Με τη συμμετοχή μου στα κοινά κάθε άνθρωπος με αναπηρία, κάθε γυναίκα, κάθε μάνα που ζει και δραστηριοποιείται στην πόλη μας, θα αποκτήσει τη δική του φωνή. Ήρθε η ώρα να σπάσουν οι λανθασμένες εικόνες και οι παρωχημένες αντιλήψεις. Με άξονα την αλληλεγγύη, διεκδικώ τη στήριξή σας.

Βιογραφικό

Η Ειρήνη Ζαχαρά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Είναι παντρεμένη, μητέρα ενός παιδιού και κατοικεί στο Καματερό. Αποφοίτησε από το ΤΕΕ ΕΑ Ιλίου με ειδικότητα υπαλλήλου γραφείου και στη συνέχεια επιμορφώθηκε σε αντικείμενα όπως η ανάπτυξη ιστοσελίδων, τα γραφιστικά πακέτα, η επιτραπέζια ηλεκτρονική τυπογραφία, η καλλιτεχνική βιβλιοδεσία, το marketing κ.α.

Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στους τομείς παροχής υπηρεσιών γραμματειακής υποστήριξης και της εξυπηρέτησης τηλεφωνικού κέντρου, ως υπάλληλος ή αυτοπαπασχολούμενη. Έχει διακριθεί από την Ακαδημία Αθηνών για την οργάνωση και διατήρηση ατομικής επιχείρησης.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών συνεδρίων σε θέματα κινητικής αναπηρίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι πρώην Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού σωματείου ατόμων με αναπηρίες «Τυρταίος» και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Προγράμματος Reactivate Athens -101 Ideas.

Δείτε περισσότερα για την Ειρήνη Ζαχαρά στη σελίδα της στο Facebook

Πηγή
meallamatia.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button