Επικαιρότητα

Με έξοδα του Χαμόγελου του Παιδιού, η οικογένεια της μικρής Αλεξίας στην Γερμανία για να μην μείνει μόνη της στις γιορτές

Η καλή είδηση της ημέρας έρχεται από το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς όπως έγινε γνωστό από ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, κάλυψε τα έξοδα ώστε η οικογένεια της 8χρονης Αλεξίας να μεταβεί στην Γερμανία όπου το παιδί παρακολουθεί πρόγραμμα αποκαταστάσης.

Η 8χρονη είναι εκεί με την μητέρα της αλλά χάρη στην δωρεά του Οργανισμού σήμερα το πρωί αναχώρησαν για τη Γερμανία για να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές, τα αδέρφια της και ο μπαμπάς της.

Η μικρή Αλεξία αναμένεται να επιστρέψει από τη Γερμανία το Πάσχα και το μόνο που εύχονται όλοι είναι ο νέος χρόνος να της χαρίσει υγεία και να γυρίσει νικήτρια.

Τα αδέρφια της δηλώνουν πολύ χαρούμενα που θα συναντήσουν τη μικρή τους αδερφή, αλλά και τη μητέρα τους που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της. «Της έχουμε πάρει πολλά δώρα», αναφέρουν από το αεροδρόμιο στο οποίο βρέθηκαν για την αναχώρησή τους.

«Ξεκινήσαμε με τα παιδάκια μου να πάμε να κάνουμε Χριστούγεννα με την Αλεξία και τη γυναίκα μου», αναφέρει ο πατέρας της Αλεξίας, ο οποίος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών του, τώρα που η σύζυγός του βρίσκεται στη Γερμανία.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button