Ζωή & Αναπηρία

«Μανώλης και Σοφία… μια ιστορία αγάπης»: Ο πατέρας που πήρε την ΑΜΕΑ κόρη του στην πλάτη και διέσχισαν μαζί το φαράγγι της Σαμαριάς

Ήρθαν από την Αμερική και ζήτησαν μόνο μια βοήθεια: κάποιος να τους βγάλει μια φωτογραφία μαζί

Μία από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις των τελευταίων ημερών στο Facebook είναι αυτή που ανέβασε στο λογαριασμό του ο Χανιώτης σκηνοθέτης εκπομπών δημοσιογραφικής έρευνας, Μανώλης Παπαδάκης.

Μια ανάρτηση για μια ιστορία αγάπης, δύναμης και θέλησης που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του στον Χριστό, το τελευταίο πλάτωμα πριν τις σιδερόπορτες στο φαράγγι της Σαμαριάς.

Με τίτλο «Μανώλης και Σοφία… μια ιστορία αγάπης» ο κ. Παπαδάκης αναφέρεται στον ομογενή πατέρα από το Ρέθυμνο που πήρε την ΑΜΕΑ κόρη του Σοφία στην πλάτη και μαζί διέσχισαν το φαράγγι της Σαμαριάς.

Η συγκινητική ιστορία που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Παπαδάκης έκανε το γύρο του διαδικτύου και κίνησε την προσοχή πολλών ελληνικών και ομογενειακών μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον Χανιώτη σκηνοθέτη η μόνη βοήθεια που ζήτησε αυτός ο πατέρας από τους περαστικούς ήταν κάποιος να τραβήξει λίγες φωτογραφίες για να μην χαθεί ποτέ η ανάμνηση αυτής της εμπειρίας. Ακολουθεί η ανάρτηση του Μανώλη Παπαδάκη στο Facebook.

Πηγή
http://www.athensvoice.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button