Επικαιρότητα

«Μάγκες το σώσαμε»: Αστυνομικοί έκαναν Κερατσίνι – Αττικόν σε 8 λεπτά και γλύτωσαν βρέφος από βέβαιο πνιγμό

Μέσα σε οκτώ λεπτά μία μητέρα με το βρέφος της από το Κερατσίνι έφτασε στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν».

Η γυναίκα λόγω της σοβαρότητας αλλά και της απόστασης από το σπίτι μέχρι το νοσοκομείο κάλεσε τις αρχές, προκειμένου να στηθεί μια «αερογέφυρα σωτηρίας» και να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο, καθώς το παιδί της είχε υποστεί πνιγμό.

Έτσι όταν το περιπολικό εντόπισε το όχημα της μητέρας οι αστυνομικοί της είπαν να το ακολουθήσει. Την ίδια ώρα το Κέντρο τους ενημέρωνε ότι μπορούσαν να κινηθούν άμεσα στο «Αττικόν».

Κερατσίνι: Η επιτυχημένη και άμεση επιχείρηση των αρχών για να σωθεί το βρέφος

Με τη χρήση φάρου και ηχητικών σημάτων περνούν ανάμεσα από τα μποτιλιαρισμένα οχήματα. Ταυτόχρονα, το κέντρο της Άμεσης Δράσης μιλάει τηλεφωνικά με το νοσοκομείο ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα, ενώ το περιπολικό καλεί σε ενισχύσεις για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Την ίδια στιγμή μηχανές της ΔΙ.ΑΣ συνέδραμαν στην επιχείρηση σωτηρίας του βρέφους, ανοίγοντας διάδρομο για να περάσουν γρήγορα το περιπολικό και το όχημα της μητέρας. Εν τέλει σε οκτώ λεπτά έφτασαν στο νοσοκομείο, όπου ήταν σε ετοιμότητα το προσωπικό του νοσοκομείου.

Ένα από τα μέλη του προσωπικού ακούγεται να λέει «Μπράβο ρε μάγκες, το σώσαμε». Το μωράκι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του, μετά από επικοινωνία που είχαν οι αρχές με τη μητέρα. Το περιστατικό συνέβη στις 16 Μαρτίου 2022 και δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον λογαριασμό της ΕΛ.ΑΣ στο Facebook.

Πηγή
www.enimerotiko.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button