Επικαιρότητα

Λωξάντρα Λούκας:Πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Dοwn στο Εθνικό Θέατρο

Η νεαρή ηθοποιός Λωξάντρα Λούκας γίνεται η πρώτη γυναίκα ηθοποιός με σύνδρομο Down που υπογράφει σύμβαση συνεργασίας με το Εθνικό Θέατρο, ενόψει της συμμετοχής της σε παραγωγή του θεάτρου.

Η στιγμή που η Λωξάντρα Λούκας υπογράφει τη σύμβαση έχει καταγραφεί σε βίντεο. Η μητέρα της, Ελένη Δημοπούλου, σε μήνυμά της στο Facebook ευχαριστεί όλους εκείνους που έσπευσαν να συγχαρούν την κόρη της για την τόσο σημαντική νέα αρχή στην υποκριτική.

«Αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι,
από χθες λαμβάνουμε μηνύματα, τηλεφωνήματα και εισπράττουμε την επιβράβευσή σας για αυτό που έχει καταφέρει η Λωξάνδρα μας.
Εμείς όμως τέτοιες “μεγάλες” μέρες που σημαδεύουν τη ζωή μας και μας γεμίζουν συγκίνηση και ελπίδα σκεφτόμαστε όλες και όλους εσάς. Εσάς που της επιτρέψατε να μην περισσεύει, να μην νιώθει μόνη και απροστάτευτη. Εμείς οι γονείς της και τα αδέλφια της, νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για κάθε μία και κάθε έναν από σας που την εντάξετε έστω και λίγο στη ζωή σας με όποιον τρόπο μπορούσατε. Όσο κι αν θέλαμε εμείς, η οικογένειά της, δεν θα μπορούσαμε να της δείξουμε τον μεγάλο ΚΟΣΜΟ, όπου ανήκουμε όλες και όλοι αν δεν την συμπεριλαβάνατε στη ζωή σας.
Έγινε γιατί της το επιτρέψατε.
Ευχαριστούμε για όλες τις ευχές και την αγάπη που δεχόμαστε εκ μέρους της Loxandra και σας τις επιστρέφουμε με ευγνωμοσύνη.
Richard Lucas
Laura Anna Lucas
Nelson Lucas,
Orestis Dimopoulos
Phaethon Vandoros», έγραψε στο Facebook η μητέρα της Λωξάντρας Λούκας.

Η Λωξάντρα Λούκας θα συμμετάσχει σε παράσταση με σκηνοθεσία της Ελένης Ευθυμίου

Πηγή
www.athensvoice.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button