Επικαιρότητα

Λαμία: Στη φυλακή ο πατέρας που έβαζε τους φίλους του να ασελγούν στην ΑμεΑ κόρη του

Τραγικοί μάρτυρες τα τέσσερα αδέρφια του θύματος

Μετά από μια εξαντλητική και μαραθώνια διαδικασία στο Κακουργιοδικείο Άμφισσας, έπεσε η αυλαία της υπόθεσης από τη Λαμία που είχε σοκάρει το Πανελλήνιο.

Η Εισαγγελέας της διαδικασίας ήταν καταπέλτης και ζήτησε να τιμωρηθούν με τις πιο βαριές ποινές κάθειρξης, οι οποίες και επιβλήθηκαν. Ο πατέρας τιμωρήθηκε ως απλός συνεργός με έξι χρόνια κάθειρξη, ενώ οι δύο φίλοι του και φυσικοί αυτουργοί, τιμωρήθηκαν με ποινή κάθειρξης 10 ετών. Όλες οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες και η έφεση δεν έχει για κανέναν από τους τρεις ανασταλτική δύναμη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Ρεντίφης  μίλησε στο mag24.gr και εξήγησε τι ειπώθηκε στο δικαστήριο, ενώ τόνισε ιδιαιτέρως ότι πρέπει «να ανοίξουν στόματα».

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας: 

Τραγικοί μάρτυρες τα τέσσερα αδέρφια του θύματος, με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την παιδική τους ηλικία να μην αφήνουν καμία αμφιβολία για την κακοποίηση τους! Στις καταθέσεις τους τα παιδιά περιέγραψαν εκτός από τις περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος της ανήλικης αδερφής τους που υπέπεσαν στην αντίληψή τους και για τις συνθήκες που βίωναν σε ένα σπίτι – στάβλο με ξύλο και απειλές από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Οι τρεις άνδρες απολογήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, με τον πρώτο κατηγορούμενο, να παραδέχεται ότι είχε πάει με το κορίτσι δύο φορές, ενώ αντίθετα ο δεύτερος άνδρας επέμενε στην αθωότητά του. Όσο για τον πατέρα, όπως παρατήρησε και η Εισαγγελέας έδειξε να ενδιαφέρεται περισσότερο για την περιουσία του παρά για την κατάσταση της κόρης του και των τεσσάρων άλλων παιδιών του.

Η καταγγελία άλλωστε για ενδοοικογενειακή βία και σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της μικρής υπήρχαν στα συρτάρια των «αρμόδιων» υπηρεσιών από το 2016!

Πηγή
www.npress.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button