Επικαιρότητα

ΚORALIA HAIR & BEAUTY: Υποδέχθηκε μικρά κορίτσια που δώρισαν τις κοτσίδες τους στο «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»

Στη συγκινητική εκστρατεία δωρεάς μαλλιών υπέρ του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» συμμετέχει το γνωστό κομμωτήριο Koralia της Αγίου Ανδρέου 119, επιστρατεύοντας μάλιστα την πιο χαριτωμένη, γλυκιά και τρυφερή του πελατεία. 

Tην περασμένη Παρασκευή κοριτσάκια από 3,5 έως 12 ετών χάρισαν τις κοτσίδες τους στις γυναίκες που αγωνίζονται για τη ζωή τους, αρθρώνοντας με το δικό τους έμπρακτο τρόπο μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης.

Για τρίτη χρονιά ανά την επικράτεια, γυναίκες όλων των ηλικιών μακραίνουν και κόβουν τα φυσικά μαλλιά τους για την κατασκευή και επιδότηση περουκών, που προορίζονται για καρκινοπαθείς. «Χάρισε δύναμη σε εκείνες που έχουν ανάγκη και υπομένουν χημειοθεραπείες» κηρύσσει το «Αλμα Ζωής» με χιλιάδες ευαισθητοποιημένες καρδιές.

Στο Koralia Hair & Beauty το κάλεσμα αφορούσε κορίτσια έως 15 ετών τα οποία με την επαγγελματική επιμέλεια και φροντίδα της Κοραλίας Συνοδινού και όλου του team του κομμωτηρίου έκαναν τη δική τους προσφορά ζωής.

Ηταν οι μικρές Ζωή Βγενοπούλου, Μάρω Κάνου, Ελεάνα Μπουζούκου, Μαργαρίτα Σταματελάτου, Δήμητρα Δημητρακοπούλου, Θεώνη Μιχαλάτου, Ανδρια Μπέλεχα, Κοραλλία Μπίτση, Μαργαρίτα Μανίκα, Νικολέτα Ματζώρου, Κιάρα Σκόνδρα.

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός η Κοραλία Συνοδινού ανάφερε στο thebest.gr:

«Όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει τρόπος.

Το σωματείο Αλμα Ζωής έχει βρει τον τρόπο

να μοιράζει αγάπη και να δίνει δύναμη.

Το πιο αξιοσημείωτο είναι το παράδειγμα που δίνουν τα μικρά παιδάκια, που καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι να βοηθάς τους συνανθρώπους σου. Και σίγουρα το μέλλον φαντάζει καλύτερο όταν οι μικρότερες γενιές της κοινωνίας μας δίνουν ένα τέτοιο μήνυμα. Θα ήταν ένα καλό πείραμα να κοιτάξουμε όλοι τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός 5χρονου παιδιού. Εμείς εδώ κάνουμε το ελάχιστο στηρίζοντας τέτοιες προσπάθειες».

Διαβάστε:  Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας: Αύριο η μεγάλη ημέρα για το Pink the city 2018

Από
alithinesgynaikes.gr
Πηγή
www.thebest.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button