Επικαιρότητα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα (01/10) λόγω κακοκαιρίας – Ποιούς Δήμους αφορά

Kλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα λόγω κακοκαιρίας σε πολλούς Δήμους της χώρας. Δείτε ποιοί Δήμοι αποφάσισαν να κρατήσουν τα σχολεία κλειστά.

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, στο Δήμο Χαλκιδέων, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. 22ο δημοτικό σχολείο Χαλκίδας. Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, όλα τα σχολεία της Α’ βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων, λόγω των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων».

Δήμος Ερέτριας αποφάσισε για αύριο Δευτέρα 1/10/2018 τα σχολεία του Δήμου να παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα και στο Δήμο Λοκρών. Αύριο, Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018 τα σχολεία Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λοκρών, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί θα είναι κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον Δήμο Λοκρών.

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως επίσης οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί για αύριο Δευτέρα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή τους.

Παράλληλα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί της Σκιάθου και κυρίως της έντονης βροχόπτωσης, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος με απόφασή του αναστέλλει τη λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) για τη Δευτέρα.

Επίσης, κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα (01/10) και την Τρίτη (02/10) στους δήμους Κιάτου και Βέλου – Βόχας Κορινθίας.

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα και στο Δήμο Μεγαρέων, καθώς σε έκτακτη ανακοίνωση επισημαίνεται ότι θα παραμε.ινουν κλεισταά όλα τα σχολεία (Γυμνάσια, Λύκεια, Δημοτικά, Νηπειαγωγεία) και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μεγαρέων.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, και ανάλογα με την πορεία της κακοκαιρίας, και σε άλλους Δήμους που θα λάβουν αντίστοιχη απόφαση, θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες.

Πηγή
www.newsit.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button