Επικαιρότητα

Κάποιοι «Στάθηδες» οδήγησαν την Λίνα Κοεμτζή στην αυτοκτονία: Αυτός θα συνεχίσει τη ζωή του, με αυτές τις κοπέλες τι θα γίνει;

Τι θα γίνει τώρα; Ποιος εγγυάται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα παραστεί στο δικαστήριο; Ποια θα είναι η ποινή του; Την κοπέλα ποιος θα την στηρίξει; Η υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή γιατί μπήκε στο αρχείο;

Και τώρα τι; Όλη η Ελλάδα– χάρη στα social media που δεν είναι μόνο για κράξιμο, κουτσομπολιό και κατάρες- έμαθε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των «Ράδιο Αρβύλα» είχε ανεβάσει σε τρία πορνογραφικά σάιτ βίντεο πρώην κοπέλας του, μετά τον χωρισμό τους. Revenge porn το λένε.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, είχε ανεβάσει σε άλλο ιστότοπο πάνω από 300 φωτογραφίες της κοπέλας, όταν μάλιστα φέρεται να ήταν σε σχέση με μία άλλη.

Δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δικαστήριο γιατί όπως είπε, είχε κάνει επέμβαση και δεν αδυνατούσε, τη στιγμή που άπαντες τον έβλεπαν να τριγυρνάει πάνω στο μηχανάκι του.

Το θράσος του έφτασε στο να ζητήσει από την κοπέλα «μετανιωμένος» να την παντρευτεί, να την βοηθήσει ψυχολογικά και στο να βρει δουλειά, αρκεί (ναι, καλά μαντέψατε) να αποσύρει τη μήνυση, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία.

Όταν συναντήθηκαν, η κοπέλα αντίκρισε αυτό που πραγματικά είναι. Και σίγουρα αυτός δεν ήταν ο χαμογελαστός αθώος, με τα κρύα ανέκδοτα και τις γνώσεις για τη μουσική.

Τώρα; Τι γίνεται και με αυτή την περίπτωση; Ποιος εγγυάται ότι αυτός θα παραβρεθεί στο επόμενο δικαστήριο, τον Φεβρουάριο του 2022; Ποια θα είναι η ποινή του; Τι προβλέπει ο ποινικός κώδικας, ώστε να δικαιώσει και να απαλύνει τον πόνο αυτής της κοπέλας, η οποία είναι μόνη, καθώς διαβάσαμε από τον άνθρωπο που έκανε γνωστό όλο αυτό, πως δεν έχει την στήριξη της οικογένειάς της. Τι προβλέπει η Πολιτεία για να στηρίξει και να βοηθήσει αυτή την κοπέλα;

Ο Στάθης σε λίγα χρόνια μπορεί να ζει κάπου στο εξωτερικό, ξεχασμένος και «περασμένα ξεχασμένα» και η κοπέλα για το υπόλοιπο της ζωής της, με ένα «τραύμα» που δεν θα κλείσει ποτέ.

Όπως δεν έκλεισε ποτέ το «τραύμα» της Λίνας Κοεμτζή!

Ποια είναι αυτή;

Λίνα Κοεμτζή. Ήταν η Λίνα Κοεμτζή, μόλις 22 ετών.

Φοιτήτρια, που αυτοκτόνησε. Έπεσε από τον 9ο όροφο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, γιατί την εκβίαζαν με φωτογραφίες και βίντεο. Να τους ικανοποιήσει κάθε άρρωστο, χυδαίο και σαθρό είχαν στο μυαλό τους, παράσιτα του ίντερνετ και της κοινωνίας, αλλιώς θα έδειχναν σε όλους τις φωτογραφίες τους.

Το όνομά της είναι Λίνα Κοεμτζή. Αυτοκτόνησε!

Ξέρετε που βρίσκεται η υπόθεσή της

Στο αρχείο!

Και σα να μην έφτανε αυτό, απειλούν την οικογένειά της να σωπάσει. Να σταματήσει. Απειλούν τη μητέρα της, τη μικρότερη της αδερφή.

Τι έχει κάνει η Πολιτεία γι αυτό;

Τι έχει κάνει για τη Λίνα Κοεμτζή;

Δεν αυτοκτόνησε. Τη δολοφόνησαν. Αυτοί την «έσπρωξαν» στο κενό από τον 9ο όροφο.

Η Λίνα είχε περάσει στο τμήμα βιολογίας του ΑΠΘ. Ένας γνωστός της από τα Γιαννιτσά που φοιτούσε στα Χανιά, την έπεισε να ποζάρει σε κάποιες γυμνές φωτογραφίες για να τις στείλει σε πρακτορείο μόντελινγκ, καθώς ήταν πολύ όμορφη και μπορούσε να βγάλει λεφτά ως μοντέλο. Πείτε το αφέλεια, πείτε το ευκολοπιστία ότι θα τις έβλεπε μόνο ο διευθυντής του πρακτορείου και ο μελλοντικός ατζέντης της, η Λίνα πόζαρε αλλά αυτός τις «ανέβασε» στα social media.

Τις πήραν πολλοί και ξεκίνησαν να της στέλνουν μηνύματα με πρόστυχες προτάσεις.

Η Λίνα απαντούσε πως οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί για άλλους σκοπούς, πως δεν είναι τέτοια και αναζήτησε τον γνωστό της, ζητώντας μου μια απάντηση γιατί τις «ανέβασε». Ο «άντρας» δεν της απάντησε ποτέ. «Ή θα μου στείλεις φωτογραφία μ’ αυτή την πόζα ή θα σε ξεφτιλίσω παντού» της έγραφαν μεταξύ άλλων, ενώ ένας Αγγελος της έστειλε πως αν δεν συνευρεθεί μαζί του, θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα.

Η Λίνα απευθύνθηκε στην οικογένειά της, η οποία την αγκάλιασε κυριολεκτικά και μεταφορικά και της είπαν πως θα το αντιμετωπίσουν μαζί.

Ξεκίνησε και πάλι τη ζωή της, έπιασε παράλληλα δουλειά και το 2016, σύμφωνα με μια φίλη της, γνώρισε έναν άνδρα από την Καλαμαριά με το όνομα «Αλεξ». Σύναψαν σχέση και ένα βράδυ αυτός βιντεοσκόπησε την εpωτική τους συνεύρεση και στη συνέχεια την απείλησε πως «αν δεν βάλουν κι άλλους στο παιχνίδι» θα διαρρεύσει το επίμαχο βίντεο στα social media.

Η Λίνα προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της εν μέσω εκβιασμών, γνωρίζει έναν παιδί με το οποίο ερωτεύονται, αλλά δεν την αφήνουν να προχωρήσει οι εφιάλτες από το «παρελθόν». Της στέλνουν εκβιαστικά μηνύματα για να ενδώσει στις αρρωστημένες ορέξεις τους, προσπαθεί να διαχειριστεί όλον αυτό τον εφιάλτη και παράλληλα χωρίζει με τον Αλέξανδρο.

Ένα βράδυ, εκείνο το μοιραίο βράδυ, που βρισκόταν στο Αριστοτέλειο, είπε στις φίλες της πως ανεβαίνει στον 9ο όροφο για να κάνει ένα τσιγάρο. Αυτό που άκουσαν μετά ήταν ένα θόρυβος. Η Λίνα είχε πέσει από τον 9ο όροφο.

Η οικογένειά της ζητάει δικαιοσύνη. Δεν είναι αυτοκτονία. Είναι δολοφονία. Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. Είχαν ταυτοποιήσει δύο που έστειλαν απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια. Κατήγγειλαν πως η μητέρα και η μικρή αδερφή της Λίνας (σ.σ. «θα έχεις την ίδια κατάληξη) δέχονταν απειλές. Να κλείσουν το στόμα τους. Να σταματήσουν τις ενέργειές τους.

Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Που είναι η Πολιτεία;

Για ποια δικαιοσύνη να μιλήσουμε;

Η Λίνα Κοεμτζή δεν αυτοκτόνησε.

Την «σκότωσαν».

Και κανείς σε αυτή τη βοθρο-κοινωνία δεν κάνει τίποτα.

Ο Στάθης και ο κάθε Στάθης θα συνεχίσουν να ζουν. Αυτές οι κοπέλες θα ζουν με «ανοικτές πληγές» ή και… καθόλου!

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button