Επικαιρότητα

Ιωάννα Παλιοσπύρου -Σκληρή η αξιολόγηση των Γάλλων γιατρών για τα τραύματά της

Μπορεί να βρέθηκε στην πόλη του φωτός, που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή λόγω του χριστουγεννιάτικου στολισμού, ωστόσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν γύρισε πίσω στην Ελλάδα με θετική ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση.

Τα νέα που έλαβε για την περαιτέρω αποκατάσταση του δέρματός της, το οποίο καταστράφηκε ανεπανόρθωτα από τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στις 21 Μαΐου 2020 από την Εφη Κακαράντζουλα, δεν ήταν καθόλου θετικά.

Η 36χρονη, η οποία είδε μέσα σε δευτερόλεπτα τη ζωή της να αλλάζει, πήγε στο Παρίσι μαζί με τη στενή -πλέον- φίλη της Αννίτα Ναθαναήλ για να επισκεφτεί το εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο για εγκαυματίες Hôpital d’ Instruction des Armées Percy. Οι δύο γυναίκες, οι οποίες έχουν έρθει πολύ κοντά από τότε που το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας έκανε εκστρατεία αγάπης και στήριξης για την Ιωάννα, δεν ανέβασαν μόνο αναρτήσεις και stories στο Instagram από τις όμορφες στιγμές που έζησαν στη γαλλική πρωτεύουσα, αλλά ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους και για τον σημαντικό σκοπό της επίσκεψής τους.

«Το ταξίδι μου είναι καθαρά συμβουλευτικό από ιατρικής άποψης. Οι ειδικοί που με παρακολουθούν θέλουν να διαπιστώσουν την πρόοδό μου. Δεν θα κάνω τώρα κάποια θεραπεία» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση ήταν ημέρα αξιολόγησης των εγκαυμάτων της Ιωάννας» έγραψε, από την πλευρά της, η Αννίτα Ναθαναήλ σε ένα βίντεο που ανέβασε σε story της, στο οποίο εμφανίζεται η Ιωάννα στην είσοδο του ιατρικού κέντρου.

Ωστόσο, το βίντεο δεν είχε συνέχεια, γιατί, όπως ενημέρωσε η ίδια, τα νέα δεν ήταν όσο θετικά περίμεναν οι δύο τους. «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά. Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε περίπτωση θετικής απάντησης η Ιωάννα επρόκειτο να κάνει έναν νέο κύκλο θεραπειών προκειμένου να επανέλθει η λειτουργικότητα στο δέρμα της. Μάλιστα, εάν ξεκινούσε αυτή τη θεραπεία, θα έπρεπε να την επαναλαμβάνει κάθε έξι μήνες για καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγή
www.espressonews.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button