Επικαιρότητα

Θρήνος για 43χρονη μητέρα 4 παιδιών- Η έκκληση της οικογένειας για να βρεθούν μάρτυρες

Θρήνος και ένα βουβό “γιατί” έχει σκεπάσει την οικογένεια μιας 43χρονης μητέρας 4 παιδιών που “έφυγε” από τη ζωή πριν λίγες μέρες μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε λόγω ινωμυωμάτων. 

Ο “ΜΟΙΡΑΙΟΣ” ΠΟΝΟΣ

To χειρουργείο ρουτίνας που πραγματοποιήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου στέφθηκε με επιτυχία. Η μετεγχειρητική κατάσταση της νεαρής μητέρας δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς παραπονιόταν για έντονους πόνους. Οι γιατροί δεν διέγνωσαν σχετικό πρόβλημα με αποτέλεσμα η 43χρονη να καταλήξει στις 19 Φεβρουαρίου. Η νεκροτομή “‘εδειξε” ότι η 43χρονη έφυγε από εσωτερική αιμορραγία.

ΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ιnfokids.gr που επικοινωνήσε με πρόσωπο της οικογένειας της εκλιπούσης όλα θα είχαν αποφευχθεί αν οι γιατροί είχαν διαγνώσει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Όπως δηλώνει στο Ιnfokids.gr φίλη της οικογένειας Νίκη Μπουτακίδου ”  Η γυναικολόγος της, της έκανε θεραπεία ορμονική για ν’ αποφύγουν το χειρουργείο. Δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα, οπότε προχώρησαν στην επέμβαση. Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί 8:00 η ώρα στις 17.2.2022. με απόλυτη επιτυχία.

Την επόμενη ημέρα η κοπέλα διαμαρτυρόταν έντονα για πόνο στο στομάχι. Την επισκέφτηκαν αναισθησιολογίας,γυναικολόγος και χειρουργός και τις έκανε εξέταση αιματοκρίτη, τροπονίνη και καρδιογράφημα.

Είπαν πως όλα ήταν καλά και πως θα την πείραξε κάποιο φάρμακο στο στομάχι. Στις 23:30 της χορήγησαν μισή αμπούλα pethidine και στις 4:30 κατά τα λεγόμενα τους την βρήκαν χωρίς σφίξεις. Τον άντρα της τον ειδοποίησαν μετά τις 7:30.

Την Δευτέρα 21 έγινε νεκροτομή και είδαν ότι πέθανε από εσωτερική αιμορραγία που δεν αντιλήφθηκαν ποτέ

Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ 2 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ

Η οικογένεια έχει κινήσει Γη και ουρανό για να βρεθούν οι 2 ασθενείς που ήταν στον ίδιο θάλαμο με την 43χρονη μητέρα. Για το λόγο αυτό απευθύνουν έκκληση μέσω του Ιnfokids.gr να εμφανιστούν ώστε να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη τις τελευταίες δραματικές ώρες της μητέρας.

Όπως δηλώνει η κ. Μπουτακίδου ” Ψάχνουμε του 2 ασθενείς που νοσηλεύονταν τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 19 Φεβρουαρίου στην κλινική Γένεσις μαζί με την άτυχη 43χρονη. Δωμάτιο 115, 1ος όροφος.”

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button