Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Γνωστός στις Αρχές ο άνδρας που σκότωσε γατάκι ποδοπατώντας το – Είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν ζώο

Κοντά στα ίχνη του άνδρα που σκότωσε ένα γατάκι στη Θεσσαλονίκη πατώντας το βρίσκονται οι Αρχές.

Ο άνδρας καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος στην πλατεία Αριστοτέλους να κυνηγάει μια γάτα με τα τρία μωρά της και να πατά στη συνέχεια το ένα από αυτά δύο φόρες, συνθλίβοντας το. Μετά την αποτρόπαια πράξη του έφυγε αμέριμνος από το σημείο.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστου, με την κατηγορία της πιθανής θανάτωσης ζώου. Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε ευρεία κινητοποίηση με αποτέλεσμα οι Αρχές να βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη.

Όπως είπε, η κυρία Καλαϊτζίδου από τη φιλοζωική οργάνωση «Νοιάζομαι» μιλώντας στο Μega πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κακοποίηση ζώου άλλα και βιαιοπραγία κατά ανθρώπου.

Ο δράστης δεν κατοικεί στην περιοχή που συνέβη το περιστατικό, αλλά είναι γνωστός στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Η κυρία Καλαϊτζίδου τόνισε ότι την υπόθεση περιπλέκει το γεγονός ότι φοράει καπέλο, καθώς οι αστυνομικοί θα πρέπει να δέσουν τη δικογραφία πριν κινηθούν.

Η ίδια σημείωσε, ακόμα, ότι σήμερα θα πάει στο Α/Τ Λευκού Πύργου η γυναίκα που τάιζε τα γατάκια της περιοχής και βρήκε το άτυχο γατάκι νεκρό, ώστε να καταθέσει.

Πηγή
www.ethnos.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button