Επικαιρότητα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Σταγόνα στον ωκεανό η σύλληψη της Πισπιρίγκου, λέει ο Κατερινόπουλος

Η νέα ανάρτηση του ταξίαρχου  ε.α. δείχνει ότι η υπόθεση της Πάτρας έχει βαθιές ρίζες  – «Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά» τονίζει ο κ. Κατερινόπουλος για το ζευγάρι

Με μια νέα του ανάρτηση στο twitter, o Θανάσης Κατερινόπουλος σημειώνει πως η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι σταγόνα στον ωκεανό αφήνοντας αιχμή, πως ίσως δεν έχει αποκαλυφθεί σε βάθος η υπόθεση.   Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια».

Ο ταξίαρχος ε.α. προβλέπει επίσης ότι πολύ σύντομα θα αρχίσουν να «κελαηδούν» για την υπόθεση με τα αδικοχαμένα παιδιά από την Πάτρα.

Σε δήλωση του, εξέφρασε τον προβληματισμό του λέγοντας ότι  «Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά», συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button