Επικαιρότητα

Η Φωτίου μίλαγε για ΑμεΑ και οι συνοδοί της πάρκαραν σε ράμπα τυφλών

Η Θεανώ Φωτίου μίλαγε για ΑμεΑ και οι συνοδοί της πάρκαραν σε ράμπα τυφλών. Αυτό συνέβη τη Δευτέρα στη συνάντηση  που είχε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής με τον Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη δημιουργία πάρκου ΑμεΑ στην Τούμπα.

Ενώ η συζήτηση μεταξύ των δύο ήταν σε πλήρη εξέλιξη δύο οχήματα τύπου βαν από κοινωνικές υπηρεσίες που συνόδευαν την αν. υπουργό στην επίσκεψη της στο δημαρχείο στάθμευσαν στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχιακού μεγάρου πάνω στον οδηγό στάθμευσης τυφλών που υπάρχει στο σημείο. Η εικόνα προκάλεσε αρνητικά σχόλια και εντυπώσεις.

«Σε άλλα νέα πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών πάρκαραν τα αυτοκίνητα της συνοδείας της Θεανούς Φωτίου, Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο για να κάνει μια ομιλία.

Η ειρωνεία είναι ότι σε συνάντηση με τον Δήμαρχο πριν την ομιλία παρουσίαζε με καμάρι την μελλοντική δημιουργία του πάρκου ΑΜΕΑ στην Τούμπα…» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Τελίδης ο οποίος ανέβασε και την σχετική φωτογραφία, καυτηριάζοντας το περιστατικό.

Πηγή
www.iapopsi.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button