Επικαιρότητα

Η συγκινητική καντάδα στην ηθοποιό Τάνια Ρόκα που μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία με οξεία λευχαιμία

Δείτε το βίντεο με τους μουσικούς κάτω από το μπαλκόνι της κοπέλας στην πλατεία Αμερικής – «Με τόση αγάπη δεν γίνεται να μην τα καταφέρω» λέει η ίδια

Η ηθοποιός Τάνια Ρόκα βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με σοβαρή ασθένεια και παρά την κούρασή της, ήρθε αντιμέτωπη με μια ευχάριστη έκπληξη.

Η μπάντα μουσικών ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ μαζεύτηκε κάτω από το σπίτι της στην πλατεία Αμερικής για να της κάνει καντάδα, με την ηθοποιό να βγαίνει στο μπαλκόνι και να τους ευχαριστεί για την αγάπη που της έδειξαν.

«Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Συγκινήθηκα όταν τους είδα στο μπαλκόνι μου. Δεν ήξερα ότι ήταν για μένα. Ήταν η καντάδα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της δύναμης της φιλίας», δήλωσε η ηθοποιός Τάνια Ρόκα στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Και πρόσθεσε: «Πάσχω από μια μορφή οξείας λευχαιμίας και μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία. Το πρώτο δύσκολο μέρος το πέρασα και οι φίλοι μου ήρθαν και μου έκαναν καντάδα. Τώρα μπαίνω στην τελική ευθεία προκειμένου να κάνω μια αλογενή μεταμόσχευση η οποία στην περίπτωσή μου είναι μονόδρομος. Είμαι σίγουρη με την αγάπη τους όχι μόνο των φίλων μου, αλλά και όλου του κόσμου θα τα καταφέρω, Η δύναμη της αγάπης είναι αυτή που μας προχωρά στη ζωή. Με τόση αγάπη δεν γίνεται να μην τα καταφέρω».

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button