Επικαιρότητα

Η 28χρονη Μαριάννα από τη Νάουσα χρειάζεται την βοήθειά μας

Μόλις 28 χρονών η Μαριάννα Μπιτέρνα από τη Νάουσα, υποβλήθηκε σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και χρειάζεται να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης.

Δυστυχώς η δαπάνη, πέραν του ασφαλιστικού της ταμείου, αγγίζει τα 4.000 ευρώ το μήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της.

Η οικογένεια της κάνει έκκληση σε όλους μας να βοηθήσουμε την Μαριάννα, με όποιο ποσό μπορούμε.

Το IBAN στην Τράπεζα Πειραιώς είναι το GR 53 0172 2440 0052 4402 1245 075 με αρχικά των δικαιούχων Χρήστος Καρδάκος και Αθηνά Μπιτέρνα. Bic : PIRBGRAA

Δημοσιεύω την επιστολή της φίλης της:

Η Μαριάννα… Η Μαριάννα είναι μία κοπέλα 28 ετών, σπάνιας καλοσύνης πλάσμα που η φιλία μας κράτησε από το σχολείο και το πανεπιστήμιο έως σήμερα. Όλα φαίνονταν να κυλάνε ήρεμα στη ζωή της. Ζει στη Νάουσα, είναι καθηγήτρια αγγλικών, έχει ασχοληθεί με την ειδική αγωγή, βρήκε μία δουλειά σχετική με τις σπουδές της και ήταν χρόνια κατηχήτρια και ομαδάρχις σε παιδικές κατασκηνώσεις. Ένα κορίτσι αυθεντικά καλοπροαίρετο, χωρίς υπερβολές,με μέτρο και σύνεση.

Η ζωή όμως δεν χαμογελάει πάντοτε σε αυτούς που την εκτιμούν. Και η Μαριάννα τέτοιος άνθρωπος είναι, θεωρεί τη ζωή δώρο. Μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, βρέθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και υπεβλήθη σε σοβαρότατο χειρουργείο αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο. Η κατάστασή της είναι εξαιρετικά κρίσιμη και οι λεπτομέρειες θεωρώ πως περιττεύουν. Έχει μπροστά της έναν “Γολγοθά” που είμαι σίγουρη πως αν είχε επίγνωση των όσων της συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, θα τον ανέβαινε με πολλή προσπάθεια και προσωπικό αγώνα.

Στο προκείμενο λοιπόν… Κρίνεται πλέον αναγκαία η μεταφορά της σε κέντρο αποκατάστασης και το ποσό που απαιτείται πέραν της ασφαλιστικής κάλυψης, ανέρχεται σε 4000€ το μήνα. Λόγω οικονομικής δυσπραγίας της οικογένειας, γίνεται εδώ και λίγες ημέρες προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων με κινητοποίηση πολιτών και φορέων.

Ελπίζω η δημοσιοποίηση της περίπτωσής της να συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας ώστε να καλυφθεί η δαπάνη.

Πηγή
mikropragmata.lifo.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button