Επικαιρότητα

Η κόρη της Κέιτ Μος βγήκε στην πασαρέλα με αντλία ινσουλίνης: «Σε ευχαριστούμε!»

Η 18χρονη Λίλα Μος συμμετείχε στο σόου των Versace και Fendi μαζί με την μητέρα της.

Η Κέιτ Μος με την κόρη της, Λίλα συζητήθηκαν έντονα αυτή την εβδομάδα όταν περπάτησαν μαζί στο σόου των Versace και Fendi.

Ωστόσο υπήρξε μια μικρή λεπτομέρεια στην εμφάνιση της 18χρονης που δεν πέρασε απαρατήρητη, ενθουσιάζοντας τους φανς της.

Με ένα ολόσωμο μαγιό συνδυασμένο με ένα εντυπωσιακό τζάκετ, η Λίλα Μος περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας επίσης την αντλία ινσουλίνης στο πόδι της.

Η κόρη της Κέιτ Μος αποκάλυψε ότι έχει διαβήτη τύπου 1 σε συνέντευξη στο The Kit, τον Αύγουστο του 2020. «Νομίζω ότι πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι έχω διαβήτη. Δεν είναι εμφανές απ’ έξω, οπότε κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει απλώς κοιτάζοντάς σε. Έχω τύπου 1», είπε.

Στο διαβήτη τύπου 1 δεν παράγεται αρκετή ινσουλίνη στον οργανισμό, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Όσοι έχουν διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1 χρειάζονται καθημερινές ενέσεις ινσουλίνης ή να φορούν αντλία ινσουλίνης, μια μικρή συσκευή που δίνει στο σώμα την απαιτούμενη ινσουλίνη στη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Sebastian (@marcsebastianf)

Η Λίλα Μος μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από το σόου στο Instagram, με τους φανς να κατακλύζουν την ανάρτηση με θετικά σχόλια, ευχαριστώντας την που έδειξε την αντλία «τόσο περήφανα».

«Λατρεύω το γεγονός πως δεν κρύβεις την αντλία, είσαι έμπνευση για τόσους ανθρώπους που ζουν με διαβήτη τύπου 1», σχολίασε κάποιος χρήστης. «Ως έτερος ασθενής, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που φόρεσες την αντλία στην πασαρέλα! Είσαι βασίλισσα», πρόσθεσε κάποιος άλλος. «Εκ μέρους της 11χρονης κόρης μου, σε ευχαριστώ», έγραψε κάποια μητέρα.

Πηγή
www.lifo.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button