Επικαιρότητα

Η Θήβα ο πρώτος σταθμός του Yπερμαραθωνίου για τα άτομα με αναπηρία “AtheNss 550km GuGu Run”

Ο Δήμος Θηβαίων με την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης στηρίζουν τον υπεμαραθώνιο για τα άτομα με αναπηρία “AtheNss 550km GuGu Run” και τον μαραθωνοδρόμο και δρομέα μεγάλων αποστάσεων Σωτήρη Σωτηρίου, που την Τετάρτη  5 Δεκεμβρίου ξεκινά από την Ακρόπολη Αθηνών έναν δύσκολο και σημαντικό αγώνα 550 χιλιομέτρων που θα καταλήξει στον  Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη στις 9 Δεκεμβρίου.

Στόχος του συμβολικού αυτού αγώνα, που θα διαρκέσει περίπου πέντε (5) ημέρες, είναι η ανάδειξη και προώθηση της Αναπηρίας και η εξοικείωση της κοινωνίας με αυτήν.

Ο Σωτήρης Σωτηρίου, μαζί με την ομάδα που τον πλαισιώνει, θα πραγματοποιήσει τον πρώτο του σταθμό στη Θήβα, έμπροσθεν του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών.

Προς τούτο καλούνται όλοι οι πολίτες, φορείς και σύλλογοι να παραβρεθούν στο συγκεκριμένο σημείο για την υποδοχή του αθλητή.  Αναμενόμενη ώρα άφιξης μεταξύ 17:00-19:00

Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή Τουρισμού στο πλαίσιο της στήριξής τους έχουν εξασφαλίσει την ολιγόωρη φιλοξενία του αθλητή και της ομάδας του, μετά από σχετικό αίτημα που υπεβλήθη στο Δήμο,  στο ξενοδοχείο “Νιόβη”, χάρη στην ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη αυτού κ. Στέλιου Θεοδώρου, μέλους της Επιτροπής Τουρισμού.

Τον αγώνα στηρίζουν, επίσης, ο Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας “ΛΑΪΟΣ”, που έχει μεριμνήσει για το γεύμα της ομάδας σε εστιατόριο της περιοχής, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας και Μαραθωνοδρόμων Θήβας, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Θήβας “Άγιοι Ανάργυροι”  και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας που σε συνεργασία με την  Επιτροπή Τουρισμού θα παραδώσουν στον αθλητή και την ομάδα του αναμνηστικά δώρα.

Ο αθλητής και η ομάδα του αναμένεται να αναχωρήσουν από τη Θήβα για τον επόμενο σταθμό μεταξύ 20:00 -22:00 ώρα.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button