Ζωή & Αναπηρία

Η γλυκιά αντίδραση πιτσιρικά σε αναπηρικό αμαξίδιο μόλις αντίκρισε αυτή τη διαφήμιση -Το δυνατό μήνυμα που στέλνει

Ένα συγκινητικό στιγμιότυπο με πρωταγωνιστή ένα μικρό παιδί με αναπηρία, κάνει από την Τετάρτη, τον γύρο του Διαδικτύου.

Ο 2χρονος Όλιβερ που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο βρέθηκε στο πολυκατάστημα Target στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Εκεί, στο παιδικό τμήμα, ο αξιαγάπητος μπόμπιρας είδε μια διαφήμιση που φαίνεται πώς του άλλαξε τη ζωή και τον έκανε να δει τα πράγματα πολύ διαφορετικά.

Απέναντί του δέσποζε μια αφίσα με ένα παιδί λίγο μεγαλύτερο από τη δική του ηλικία, που καθόταν επίσης σε αναπηρικό αμαξίδιο, φορώντας τα ρούχα του πολυκαταστήματος.

Το αγόρι χάζευε ώρα την αφίσα ενώ την στιγμή απαθανάτισε η μητέρα του.

Η ίδια ανέβασε τη συγκλονιστική φωτογραφία στα social media και αμέσως έγινε viral.

Η σελίδα της στο Facebook«Ollie’s world» είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο της γιο.

Την δυνατή εικόνα, συνόδευε το παρακάτω μήνυμα: «Σήμερα ο Όλιβερ με έκανε να σταματήσω και να γυρίσω να δω την φωτογραφία που παρατήρησε. Απλά την κοίταζε με ένα ‘‘awe’’! Αναγνώρισε ένα άλλο αγόρι σαν κι αυτόν, που γελούσε και χαμογελούσε στο Target.

Ο Όλιβερ βλέπει παιδιά κάθε μέρα, αλλά ποτέ δεν βλέπει παιδιά σαν κι αυτόν. Ήταν απίστευτο. Είμαι χαρούμενη που και άλλα παιδιά που περνούν με τους γονείς τους από εδώ θα το δουν. Υπάρχει focus στην αντιπροσώπευση της διαφορετικότητας, αλλά και η αντιπροσώπευση ατόμων με ειδικές ανάγκες είναι εξίσου σημαντική».

Η Demi Porter Garza-Pena, μητέρα του Όλιβερ, ανέφερε στο Romper.com ότι ο γιος της πάσχει

από μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται Caudal Regression Syndrome (Σύνδρομο ουρικής παλινδρόμησης), η οποία βλάπτει το σώμα από τη μέση και κάτω.

Ο πιτσιρικάς χάρηκε που είδε ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά σαν κι αυτόν, που, ωστόσο, μπορούν να έχουν μια κανονική και πλήρως λειτουργική ζωή. Κατάλαβε ότι δεν είναι μόνος του.

Πηγή
www.bovary.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button