Επικαιρότητα

Η Αθανασία διαγνώσθηκε με μελανοκυτταρικό όγκο στο πίσω μέρος του ματιού της και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Έκκληση για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Αθανασίας που διαγνώσθηκε με μελανοκυτταρικό όγκο στο πίσω μέρος του ματιού της, δημοσιοποίησε η δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας,Αθανασία Στιβακτή, ζητώντας από όλους να βοηθήσουμε ώστε να μεταφερθεί το παιδί στο Κέντρο όπου μπορεί η μικρή Αθανασία να γίνει καλά.

H ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ

Η μικρή Αθανασία, μαθήτρια Γυμνασίου με καταγωγή από την Ελάτεια, διαγνώσθηκε με μελανοκυτταρικό όγκο στο πίσω μέρος του ματιού της. Χρειάζεται άμεση θεραπεία – επέμβαση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του ESSEN της Γερμανίας.

Το ποσό για την επέμβαση είναι μεγάλο, καθώς απαιτούνται προεγχειρητικά εξειδικευμένες γενετικές αναλύσεις και βιοψίες οι οποίες είναι πολυδάπανες και η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του 14χρονου κοριτσιού, υπάρχει ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα μετάβασης και νοσηλείας στο εξωτερικό, και το παιδί να μπορέσει να θεραπευθεί».

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ

Όποιος λοιπόν μπορεί να συνεισφέρει στηρίζοντας τον αγώνα της οικογένειας, μπορεί να συμβάλει οικονομικά στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμού στους οποίους δικαιούχοι είναι η μητέρα: κ. Κατερίνα Κ…..,καθώς επίσης ο πατέρας και η μικρή Αθανασία

Λογαριασμός τράπεζα Πειραιώς:

GR4401711130006114010054149

Λογαριασμός Εθνικής τράπεζα:

GR4901108720000087200275532

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button