Επικαιρότητα

Εύα Μπουντούρη: Θα αναζητηθούν ευθύνες για τον θάνατό της, λέει η οικογένεια της ραδιοφωνικής παραγωγού -Η μοιραία επέμβαση

Ένα κύμα συγκίνησης έχει απλωθεί από τον ραδιοφωνικό κόσμο σε όλη την κοινωνία για τον θάνατο της 40χρονης ραδιοφωνικής παραγωγού Εύας Μπουντούρη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Εν Λευκώ είχε διαγνωστεί με ανεύρυσμα και υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Μετά την επέμβαση όμως έπεσε σε κώμα από το οποίο δεν επανήλθε ποτέ.

Οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούν τώρα να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη και ζητούν να μάθουν τα αίτια του αιφνίδιου χαμού της.

«Είμαστε όλοι σαν χαμένοι. Είναι από τις στιγμές που προσπαθείς να ισορροπήσεις μέσα σου τον πόνο, τον θυμό, την απορία, την αγωνία. Υπερτερεί ο πόνος για την ώρα» ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, ο θείος της Εύας Μπουντούρη.

«Σίγουρα ζητάμε όλοι κάποιες απαντήσεις, δεν αφήνεις έτσι τον άνθρωπό σου να φύγει χωρίς να ψάξεις να βρεις την αιτία. Σίγουρα, θα αναζητηθούν απαντήσεις, θα αναζητηθούν ευθύνες. Πρώτα να καταλάβουμε τι έγινε και μετά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το Mega άνθρωποι από το περιβάλλον της λένε ότι η 40χρονη δεν είχε αισθανθεί το παραμικρό από το ανεύρυσμα, ενώ δεν είχε παραπονεθεί και δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα που να την κάνει να ανησυχήσει. Έπρεπε να χειρουργηθεί ώστε να μην κινδυνέψει στο μέλλον, όπως της είχε πει ο γιατρός της.

«Κανείς μας δεν ήξερε τίποτα. Ούτε για πρόβλημα ούτε για κάτι. Υγιέστατη έδειχνε. Δεν υποψιαζόταν κανείς μας κάτι», σημείωσε ο θείος της.

Πηγή
www.iefimerida.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button