Επικαιρότητα

Ευρυτανία: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης – Ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει στη λίμνη που την ψάχνουν

Περιπλέκεται όλο και περισσότερο το «παζλ» της εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της στη Λίμνη των Κρεμαστών είναι αδιάκοπες, ενώ νέες πληροφορίες «ενισχύουν» το θρίλερ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το Star, ο πατέρας της 48χρονης είχε αυτοκτονήσει στη Λίμνη των Κρεμαστών.

Την ίδια ώρα, εξετάζεται εάν τα σημειώματα που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της είναι πράγματι δικά της ή αν πρόκειται για άλλον γραφικό χαρακτήρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου. Μάλιστα, η 48χρονη φέρεται να είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, ενώ ακόμα φέρεται να είχε αποδεχτεί και μια μεγάλη κληρονομιά.

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της Ευρυδίκης βρίσκεται στο σημείο των ερευνών από το πρωί μέχρι το βράδυ, ωστόσο, δεν θέλει να κάνει δηλώσεις.

«Ο πατέρας της Ευρυδίκης είχε αυτοκτονήσει από το ίδιο σημείο»

Άνθρωποι που γνώριζαν την Ευρυδίκη μίλησαν σε εκπομπή του Star και περιέγραψαν την 48χρονη ως μια γυναίκα δυναμική, δραστήρια, γεμάτη ζωντάνια και «ψυχή» της παρέας.

Ωστόσο, όπως είπε κάτοικος της περιοχής: «Ο πατέρας της κοπέλας είχε αυτοκτονήσει πριν από 25 χρόνια με τον ίδιο τρόπο».

Η τελευταία επικοινωνία της Ευρυδίκης πριν εξαφανιστεί

Η τελευταία επικοινωνία που είχε η Ευρυδίκη πριν εξαφανιστεί ήταν με τον δικηγόρο της. Η 48χρονη του είχε πει πού βρίσκεται και ότι ήταν μόνη της. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι τα λόγια της του προκάλεσαν ανησυχία.

Η επικοινωνία ήταν μόλις λίγων λεπτών, αλλά αρκετή για να κινητοποιήσουν τον δικηγόρο, κυρίως από αυτά που είχε ακούσει στο τηλέφωνο. Στη συνέχεια μόλις τελείωσε η επικοινωνία στην οποία κατάλαβε ότι η 48χρονη δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ο δικηγόρος κάλεσε τον σύζυγό της. Εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία.

Τους είπε να πάνε στη Γέφυρα Τατάρνας, όπως και έγινε. Εκεί βρισκόταν το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο βρέθηκαν το κινητό και τα παπούτσια της, καθώς και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις.

Στο «μικροσκόπιο» βίντεο και φωτογραφία

Το ίδιο μέσο έφερε στο «φως» νέα ντοκουμέντα από τις έρευνες που έκανε το Σόναρ στη λίμνη των Κρεμαστών και δείχνουν τη μορφή που εντοπίστηκε. Συγκεκριμένα, φωτογραφία δίνει νέα τροπή στην υπόθεση. Φαίνεται ξεκάθαρα το σχήμα του ευρήματος που εντόπισε το υπερσύγχρονο Σόναρ του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Είναι η λευκή μορφή που θυμίζει τόξο. Το νέο στοιχείο αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Δεν ήταν 100% σίγουροι ότι μπορεί να είναι άνθρωπος. Ένα Σόναρ δεν μπορεί σε τόσο βάθος να πει τι είναι κάτω. Τίποτα δεν αποκλείεται γιατί είπαμε ότι το βάθος είναι πολύ μεγάλο και τα νερά είναι σκοτεινά» εξηγεί ο Στέργιος Φυσέκης, διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Ευρυτανίας.

Οι έρευνες στη λίμνη επικεντρώνονται σε ένα σημείο περίπου στη μέση της γέφυρας Τατάρνας. Το ύψος της γέφυρας σε εκείνη την καμάρα είναι 196 μέτρα ενώ το εύρημα βρίσκεται 90 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

«Ήταν περίπου κάτω από το σημείο ακριβώς από οπού υποτίθεται ότι έπεσε αν έπεσε μονή της. Αν λοιπόν δεν ανέβουν στον βυθό δεν θα μπορέσουν να ταυτοποιήσουν το αντικείμενο το οποίο εμείς μπορέσαμε και σονάραμε» λέει ο Αντώνης Αυγερινός, πρόεδρος του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το κανάλι φαίνεται η Ευρυδίκη να οδηγεί προς τη γέφυρα Τατάρνας. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την ημέρα της εξαφάνισης και όπως φαίνεται η ώρα είναι 01:12. Το βίντεο είναι στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών.

Υπενθυμίζεται πως η Ευρυδίκη είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία στις 19 Σεπτεμβρίου. Ενώ βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα λιποθυμά και μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Την ίδια ημέρα ο σύζυγος συλλαμβάνεται, οδηγείται την επόμενη ημέρα στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στο δικαστήριο. Οι δύο σύζυγοι δίνουν το παρών στη δίκη στις 21 Σεπτεμβρίου αλλά η διαδικασία αναβάλλεται για αρχές Οκτωβρίου. Η Ευρυδίκη εξαφανίζεται μία ημέρα μετά την αναβολή του δικαστηρίου.

Πηγή
www.ethnos.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button