Επικαιρότητα

Ερωτήματα γιατρών μετά τη συνέντευξη των γονιών των 3 παιδιών – Η ανακοίνωση της Νικολούλη

Ερωτήματα, αναφορικά με όσα είπαν οι γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα -τα οποία έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια-, σε συνέντευξη που παραχώρησαν την Πέμπτη, θέτουν οι γιατροί.

Σε αυτά τα ερωτήματα αναφέρθηκε, μέσα από το MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η μητέρα των κοριτσιών περιέγραψε πως η Μαλένα έμεινε εννέα ημέρες στο νοσοκομείο και ένα 24ωρο πριν καταλήξει έκανε την πρώτη της χημειοθεραπεία.

Οι γιατροί ξεκαθαρίζουν πως εκείνη την ημέρα το παιδί έκανε την ενέσιμη χημειοθεραπεία και το κορίτσι είχε πάρει χάπια, τα οποία είχαν αποδώσει τις προηγούμενες ημέρες. Δηλαδή, η ενέσιμη χημειοθεραπεία ξεκίνησε την ένατη ημέρα και μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί είχαν αναφέρει ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται και ότι η κατάσταση είναι ιάσιμη και πως πολύ σύντομα το κοριτσάκι θα πάρει εξιτήριο.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι γιατροί ανησύχησαν και ξαφνιάστηκαν όταν πέθανε αιφνίδια η Μαλένα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή μιλά για ηπατική ανεπάρκεια, με τους γιατρούς να απορούν για το εν λόγω εύρημα, αφού όπως λένε είχαν κάνει καρδιολογικό και ηπατολογικό έλεγχο, ο οποίος δεν είχε δείξει τίποτα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΡΙΔΑ

Ως προς τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, το ματωμένο πανάκι, που βρέθηκε δίπλα της, δεν δείχνει αν έχει πεθάνει από ανακοπή. Οι γιατροί λένε πως το αίμα στο πανάκι θα προέκυπτε εάν το βρέφος είχε κάποιο πνευμονολογικό πρόβλημα ή πνευμονικό οίδημα.

Ουσιαστικά, αυτό που λένε οι γιατροί είναι πως κάποιος που πεθαίνει από ανακοπή δεν βγάζει αίμα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ

Παράλληλα, οι γιατροί λένε πως η Τζωρτζίνα όσο βρισκόταν στην ΜΕΘ δεν εμφάνιζε συμπτώματα, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους μόλις το παιδί γύριζε σε απλή κλίνη.

Μάλιστα, στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» υπήρξε μεγάλη αναστάτωση από τον ξαφνικό θάνατο της Τζωρτζίνας και το νοσοκομείο κάλεσε την εταιρία που είχε βάλει τον απινιδωτή για να δουν εάν λειτουργεί καλά.

Τέλος, ξεκαθαρίζεται πως όταν οι γιατροί κάνουν λόγο για ενεργοποίηση του βηματοδότη, λόγω ξαφνικής βραδυκαρδίας, θεωρούν ιδιαίτερα πιθανό να υπήρχε εξωτερικό αίτιο όχι ως προς το μηχάνημα, αλλά ως προς το παιδί.

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Αγγελική Νικολούλη ερευνά αθόρυβα την υπόθεση συγκεντρώνοντας πληροφορίες και συνομιλώντας με παράγοντες που σχετίζονται με την υπόθεση ενώ έχει έρθει σε επαφή με γιατρούς σε Πάτρα και Αθήνα, συγγενείς της οικογένειας, αλλά και με τους δικηγόρους της, προσπαθώντας να στοιχειοθετήσει άποψη για όσα συμβαίνουν.

Στο trailer της αυριανής εκπομπής της Φως στο Τούνελ προαναγγέλλει ότι θα ασχοληθεί με το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά κοριτσάκια που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου “ Το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά κοριτσάκια που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έρχεται στο φως του «Τούνελ». Τα αναπάντητα ερωτήματα, οι έρευνες και τα ιατρικά δεδομένα. Ο Γολγοθάς και η «Σταύρωση»…”

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button