Επικαιρότητα

Επιτήδειοι εξαπατούν πολίτες πουλώντας προϊόντα, δήθεν από το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17/08/2018

Τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί ότι, άτομα σε διάφορες περιοχές και πόλεις, χρησιμοποιούν τον διακριτό τίτλο του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και πωλούν προϊόντα σε ανύποπτους πολίτες που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν το Κέντρο, με σκοπό το προσωπικό τους κέρδος.

Σας ενημερώνουμε ότι:

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, λειτουργεί από το 1983 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αλεξάνδρεια και προασπίζει τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία.

Στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξη », λειτουργούν πέντε ( 5 ) παραγωγικά εργαστήρια και τα προϊόντα που κατασκευάζουν οι ωφελούμενοι, διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην αγορά με εκθέσεις – bazzar και στο εκθετήριο του χώρου μας. Πάντα με παραστατικό απόδειξης και βεβαίωση με σφραγίδα του Συλλόγου.

Κανείς δεν έχει εξουσιοδότηση να διακινεί και να πωλεί προϊόντα.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε άγνωστος προς εσάς, σας προσεγγίσει, χρησιμοποιώντας την επωνυμία του Κέντρου και δε διαθέτει τα κατάλληλα έγγραφα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Τηλ. 23330 27212 ή με το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα.

Στηρίζουμε το έργο μας στη συμμετοχή σας.!

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Πηγή | https://www.facebook.com/childrenofspring/

Πηγή
Τα Παιδιά της Άνοιξης
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button