Επικαιρότητα

Ελένη Τοπαλούδη: Σήμερα θα γινόταν 25 ετών – Η τούρτα και το μήνυμα της μητέρας της

Η Ελένη Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στην Ρόδο, θα γιόρταζε τα 25α γενέθλιά της.

Η Ελένη Τοπαλούδη σήμερα (15/01) θα έκλεινε τα 25 χρόνια της. Δεν πρόλαβε γιατί οι δυο καταδικασθέντες δολοφόνοι αποφάσισαν να της στερήσουν το δικαίωμα στη ζωή. Το έγκλημα και ο βιασμός της Ελένης Τοπαλούδη συγκλόνισε όλη την Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2018. Σήμερα οι γονείς της βρέθηκαν στον τάφο της στο Διδυμότειχο, με μια τούρτα και τον αριθμό 25. Η Κούλα Αρμουτίδου, η μητέρα της συκλονίζει με τις αναρτήσεις της.

«Ελένη μου σήμερα νιώθω να αιμορραγεί η καρδιά μου. Πονάει πολύ. Ελένη νιώθω τόσο άδεια την ψυχή μου. Λαχταρησα τόσο πολύ την όμορφη συντροφιά σου.Λαχτάρησα τη μορφή σου,τα όμορφα και εκφραστικά μάτια σου που πρόδιδαν την ευαίσθητη ψυχή σου. Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να αναπληρώσει κάτι από αυτά που είχες. Ούτε μπορεί να πάρει τη θέση σου. Πάντα θα είσαι η μοναδική μου αγάπη,η ξεχωριστή,η αναντικατάστατη,η αιώνια και η παντοτινή.

Ελένη μου,κοριτσάκι μου μικρό όλες μας τις αναμνήσεις τις φυλάω στα τρίσβαθα της ψυχής μου και τις κουβαλάω πάντα μαζί μου αλλά μωράκι μου,παιδάκι μου καλό ,θα τις έχω και στο μεγάλο ταξίδι της αιωνιότητας. Τότε θα βρεθούμε,θα αγκαλιαστούμε και δε θα μας χωρίσουν σαδιστές,μισογυνηδες,τέρατα και κτήνη αυτής της κοινωνίας,στυγνοί δολοφόνοι,φονιάδες . Περιμένω φονιάδες να έρθει η τιμωρία εκ των Άνωθεν. Γι’αυτό τον καθημερινό θάνατο εύχομαι ο Θεός και η μάνα Παναγία να κάνει το θαύμα της. Όσοι στείλανε στον τάφο ,το δικό μου το παιδί να πληρώσουν όλοι τους».

Συγκλονίζει και ο πατέρας της
ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΑΣ ΕΛΈΝΗ, συμπληρώνεις τα 25 σου χρόνια.
Τιμάμε τα γενέθλιά σου, 22 επίγεια και 3 ΕΠΟΥΡΆΝΙΑ!
Να είσαι καλά εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, να προσεύχεσαι για μας και να προστατεύεις τον αδερφούλη σου.
Να προσεύχεσαι μαζί μας και να προστατεύεις κάθε παιδί, κάθε κορίτσι, κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη.
ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΆΜΕ!
Η μητέρα σου, ο πατέρας σου, ο αδερφός σου, η γιαγιά σου, οι θείοι σου, τα ξαδέρφια σου, συγγενείς και τόσοι πολλοί φίλοι που τους ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμπαράσταση.

Πηγή
www.dikaiologitika.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button