Επικαιρότητα

«Είναι πανέμορφα τα καραφλά μας κεφαλάκια» – Η ΦΛΟΓΑ δε συγκεντρώνει μαλλιά!

Μια διαφορετική προσέγγιση, ίσως και πιο ειλικρινή είναι αυτή της ΦΛΟΓΑΣ (Σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια), όπου ζητά από όλους εμάς, να βλέπουμε με αγάπη και όχι λύπηση ή περιέργεια τα καραφλά κεφαλάκια των παιδιών που έχασαν τα μαλλάκια τους, κατά τη μάχη τους με τον καρκίνο.

Γιατί πρέπει να μπουν στη διαδικασία να φορέσουν περούκα με ξένα μαλλιά, για να γίνουν σαν τα άλλα παιδάκια; Μα είναι, απλώς αυτά τα παιδιά δίνοντας τη μάχη για να κερδίσουν τη ζωή τους, έχουν εκτιμήσει αυτό το πολύτιμο δώρο περισσότερο από κάθε άλλον που θεωρεί τη ζωή δεδομένη.

Σε ανακοίνωση της η ΦΛΟΓΑ έγραψε:

Επειδή το τελευταίο διάστημα καθημερινά όλο και περισσότεροι ευαισθητοποιημένοι φίλοι, μας προτείνουν να προσφέρουν τα μαλλιά τους, θέλουμε να επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας.

Κατ αρχάς απαντάμε στα βασικά ερωτήματα σας.

Κανένας φορέας δεν ζήτησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας αλλά ούτε και η Φλόγα απευθύνθηκε ποτέ σε κανένα φορέα που συγκεντρώνει μαλλιά για το θέμα αυτό.

Η Φλόγα δεν συγκεντρώνει μαλλιά.

Αγαπημένοι μας φίλοι,

πραγματικά το ενδιαφέρον σας είναι συγκινητικό, και μας δίνει την αίσθηση ότι στον αγώνα μας αυτό δεν είμαστε μόνοι και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας γι αυτό.

Εμείς όμως ελπίζουμε ότι θα έρθει η μέρα που το φαλακρό κεφαλάκι δεν θα ξενίζει κανέναν και επομένως δεν θα χρειάζεται να μιλάμε για περούκες. Εμείς οι γονείς, γνωρίζουμε ότι τα μαλλιά των παιδιών μας πέφτουν από τα φάρμακα και ότι θα επανέλθουν πολύ σύντομα.

Δεν θέλουμε να βάλουμε στο κεφαλάκι τους μαλλιά που δεν είναι δικά τους Έτυχε σε μας !! Δεν έχουμε λόγους να το αποκρύψουμε. Δεν φταίμε για κάτι !!

Για το κρύο τον Χειμώνα και τον ήλιο το καλοκαίρι, ένα μαντηλάκι ή ένα καπελάκι είναι τέλεια.

Η επιστημονική άποψη πλέον για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας είναι ξεκάθαρη. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΟΣ.

Αυτό που μετράει για μας είναι να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τα όπλα που θέτει στη διάθεση μας η εξέλιξη της ιατρικής και να πετύχουμε ίαση σε όλα τα παιδιά. Εκεί επικεντρώνουμε όλες τις δυνάμεις μας και εκεί ακριβώς χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας.

Να στηρίξετε με όποιο τρόπο ο καθένας μπορεί τον αγώνα μας για τη βελτίωση της παρεχόμενης ιατρικής φροντίδας των παιδιών μας !!

Θέλουμε να συνηθίσετε να μας βλέπετε έτσι όπως είμαστε χωρίς μαλλιά.

Περιμένουμε την αγάπη και τον σεβασμό σας, όχι τον οίκτο σας

Πηγή
babyradio.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button