Επικαιρότητα

ΔΕΗ: Έκοψαν το ρεύμα από μητέρα παιδιού ΑμεΑ γιατί έχασε μια δόση της ρύθμισης – Της ζητάνε 960 ευρώ για επανασύνδεση!

Η κ. Ελένη, μητέρα παιδιού με Αναπηρία,  δεν μπόρεσε να πληρώσει μία δόση της ρύθμισης που είχε κάνει για την οφειλή που είχε στη ΔΕΗ και της έκοψαν το ρεύμα.

Ειδικότερα, μιλώντας στο MEGA, η κ. Ελένη κατήγγειλε ότι εδώ και 5 μήνες ζητά να της κάνουν νέα ρύθμιση, κάτι που δε γίνεται δεκτό, ενώ για να της επανασυνδέσουν το ρεύμα της ζητούν το σύνολο των οφειλών της, δηλαδή 960 ευρώ.

«Είμαι στην καθολική υπηρεσία της ΔΕΗ, έχω ένα λογαριασμό που πληρώνω κανονικά, και έναν άλλο που έχει μπει στην καθολική υπηρεσία που είναι ας πούμε θυγατρική της ΔΕΗ. Στην καθολική υπηρεσία έχασα μία δόση, και αυτό μου απαγορεύει να ξανακάνω διακανονισμό. Ο λογαριασμός είναι 960 ευρώ. Έδινα γύρω στα 80 ευρώ τον μήνα», σημείωσε η κ. Ελένη.

«Εδώ και πέντε μήνες ζητάω να μου κάνουν νέο διακανονισμό και μου λένε να περάσει το εξάμηνο. Μου έδωσαν συγκεκριμένη ημερομηνία που μπορώ να κάνω διακανονισμό. Τους πήρα σε εκείνη την ημερομηνία και μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω διακανονισμό γιατί δεν είμαι πια στο κοινωνικό τιμολόγιο. Εγώ έχω και ένα παιδί ΑμεΑ. Ρώτησα γιατί δεν είμαι πια στο κοινωνικό τιμολόγιο και μου είπαν ότι είμαι υψηλόμισθη. Τώρα πώς είμαι υψηλόμισθη δεν το ξέρω αυτό. Το οικογενειακό μου εισόδημα είναι γύρω στις 19.000 ευρώ. Τώρα μου έχουν κόψει το ρεύμα. Μας λένε μπαταξήδες», πρόσθεσε η ίδια.

Πηγή
www.rosa.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button