Ζωή & Αναπηρία

Δείτε το! Κορίτσι χωρίς χέρια τραγουδά και παίζει στο πιάνο με τα δάχτυλα των ποδιών της! [vid]

Μια απίστευτη εμφάνιση ξεχώρισε στο φετινό Romania’s Got Talent. Η μικρή εντυπωσίασε τους κριτές ενώ το βίντεο με την εμφάνισή της ξεπερνά τις 300.000 προβολές στο διαδίκτυο.

Ο λόγος; Η νεαρή Ρουμάνα γεννήθηκε χωρίς  χέρια και η οικογένεια της την εγκατέλειψε. Ύστερα από λίγα χρόνια, μια κυρία την υιοθέτησε και βρήκε πάλι την χαμένη της ελπίδα για αγάπη και στοργή.

Από μικρή αγαπούσε το τραγούδι και τη μουσική αλλά νόμιζε ότι το γεγονός ότι δεν είναι αρτιμελής θα την απομακρύνει από το όνειρό της. Λίγο καιρό μετά, άρχισε να τραγουδά και συνόδευε την φωνή της παίζοντας πιάνο με τα δάχτυλα των ποδιών της.

Η μικρή αποδεικνύει ότι με λίγη θέληση όλα γίνονται. Πήρε μέρος στο Romania’s Got Talent και άφησε άφωνους κριτές και κοινό. Η γυναίκα που την υιοθέτησε καταχειροκροτήθηκε από το κοινό ενώ την παρακολουθούσε συγκινημένη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Ένα σπουδαίο μάθημα ζωής που δείχνει ότι οποιοδήποτε πρόβλημα και να έχεις κάποιος, δεν πρέπει ποτέ να σταματά να κυνηγά τα όνειρά του! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Πηγή
www.newsit.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button