Επικαιρότητα

Δέκα οι καταγγελίες για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ – Ανατριχιαστικές οι μαρτυρίες των θυμάτων

Καταιγιστικές είναι οι καταγγελίες που αφορούν τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος που έχει καταδικαστεί για την αποπλάνηση 6χρονης.

Τα στόματα άνοιξαν μόλις η υπόθεση του 16,5 ετών σήμερα κοριτσιού είδε το φως της δημοσιότητας. Έτσι και άλλα θύματά του απευθύνθηκαν στις Αρχές και κατήγγειλαν ότι τις πλησίασε και τις κακοποίησε.

Ο ντράμερ οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης μετά από την καταγγελία του παιδιού το 2019, του επιβλήθηκε κάθειρξη 12 ετών και στις 11 Απριλίου αναμένεται να γίνει το Εφετείο.

Μετά την κάθειρξη την οποία του επιβλήθηκε πρωτοδίκως το 2019 κατά πλειοψηφία 5-2, δηλαδή 5 δικαστές και ένορκοι ήταν υπέρ της καταδίκης του και 2 είπαν πως έχουν αμφιβολίες ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο ντράμερ κατηγορείται πως επί περίπου 1,5 χρόνο το χρονικό διάστημα μεταξύ 2011 και 2013 προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού που τότε πήγαινε στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.

«Δέκα θύματα έχουν ήδη καταγγείλει με λεπτομέρειες που προκαλούν αποτροπιασμό και αρκετοί επιπλέον μάρτυρες έχουν καταθέσει για και περαιτέρω θύματα με ονόματα και πλήρη στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ακόμη οικογένειες καταθέτουν αυτοτελή μηνυτήρια αναφορά.

Σοκάρουν μερικά από όσα είπαν τα θύματα στις Αρχές

«Ήμουν 9 ετών. Αντιμετώπισα πολλά ψυχολογικά προβλήματα μετά από τα γεγονότα αυτά, έκανα ψυχοθεραπεία και επειδή ήταν ιδιαίτερα τραυματικό, έχω απωθήσει τις λεπτομέρειες. Όμως πράγματι παραθερίζαμε μαζί με την (…) Θύμα 1 τα δύο εκείνα καλοκαίρια γιατί ο πατέρας της εργαζόταν εκεί, πράγματι μας έπιανε μέσα στη θάλασσα πάνω στο παιχνίδι όλες ο Γ. και ντρεπόμασταν να το πούμε στους μεγάλους», αναφέρει ένα από τα θύματά του.

«Όταν μπήκαμε στο αποθηκάκι με έβαλε πάλι να κάτσω πάνω του και αφού μου έδειξε κάποιες κινήσεις πώς να χτυπάω το τουμπερλέκι μου είπε ”κάν’το εσύ τώρα” και μόλις προσπάθησα, τότε έβαλε πάλι το χέρι του στο εσώρουχό μου και άρχισε να με χαϊδεύει και να με τρίβει. Αυτό έγινε για περίπου πέντε με δέκα λεπτά γιατί μετά με φώναξαν και βγήκα έξω να παίξω με τα κορίτσια. (…) Δεν ξαναπήγα σπίτι του και ήδη ήμουν πολύ φοβισμένη γιατί ήξερα ότι αν πήγαινα θα με έπιανε πάλι και δεν ήθελα», ανέφερε ένα άλλο θύμα του.

«Επειδή δεν είχα ευχαριστηθεί παιχνίδια από πατρική φιγούρα στην ζωή μου και ήθελα πολύ να παίξω, συνέχισα. Έγινε και δεύτερη φορά και τρίτη. Εκεί κατάλαβα πως δεν ήταν κατά λάθος. Μετά από μία ή δύο ημέρες έγινε και το δεύτερο συμβάν. (…) Μας είπε να καθίσουμε πάνω στο στρώμα ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα. Άρχισε να κουνάει το στρώμα απαλά πέρα δώθε σαν να προσπαθεί να μας νανούρισει και ταυτόχρονα να μας βάζει σε ένα ονειρικό σύμπαν με τα λόγια του “Κλείστε τα μάτια σας… φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε ένα εξωτικό νησί (…)” κι ενώ τα έλεγε αυτά και εμείς είχαμε κλείσει τα μάτια και είχαμε αφεθεί σε αυτό ξεκίνησε να χαϊδεύει το μπούτι μου και να μετακινεί ξανά το χέρι του προς το επίμαχο σημείο. Πολύ αργότερα έμαθα από την μητέρα μου ότι είδε να απομονώνει και άλλο κορίτσι στο ίδιο μέρος μάλιστα αυτή τη φορά μόνο οι δύο τους. Και ότι υπήρξε τρίτη μητέρα που τα μάζεψε κι έφυγε από το κάμπινγκ, γιατί πείραζε το κορίτσι της», σημείωσε ένα τρίτο θύμα.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button