Επικαιρότητα

Γονείς σήκωσαν στα χέρια μαθητή ΑμεΑ για να μπορέσει να επισκεφθεί την Ακρόπολη

Τι δηλώνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Νέας Ραιδεστού.

Όπως αναφέρεται, γονείς σήκωσαν στα χέρια μαθητή με κινητικά προβλήματα για να μπορέσει να επισκεφθεί την Ακρόπολη, καθώς το αναβατόριο βωρίσκεται εκτός λειτουργίας εδώ και μήνες.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=601977766989873&id=100015329645101

Τι δηλώνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων

Για το θέμα τοποθετήθηκε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Πρωινό Τανγκό” των Αντώνη Φουρλή και Στέλλας Γκαντώνα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων, Γιάννης Μαυρικόπουλος ο οποίος άσκησε κριτική για τις συνθήκες υποδοχής όχι μόνο ανάπηρων αλλά και ανθρώπων μεγάλης ηλικίας που θέλουν να επισκεφθούν τον Ιερό Βράχο. Όπως είπε, το αναβατόριο παρουσιάζει προβλήματα από πέρυσι καθώς δεν είναι κατάλληλο για τον συγκεκριμένο χώρο ενώ τόνισε ότι “ψιλολειτουργεί από χθες αλλά είναι σίγουρο ότι θα ξαναχαλάσει”.

Έκανε λόγο για παλιά μηχανήματα που δεν συντηρούνται και απέδωσε το πρόβλημα όχι σε έλλειψη χρημάτων και οικονομικούς λόγους αλλά στην ανικανότητα και την ανευθυνότητα των αρμοδίων.

Απηύθυνε μάλιστα έκκληση στους ιδιώτες του τουρισμού που “κερδίζουν” από την Ακρόπολη να φροντίσουν να φτιαχτεί ένα αναβατόριο.

Πηγή
www.alfavita.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button