Επικαιρότητα

Βρέθηκε σπιτικό για το βρέφος που έχασε τους γονείς του από διπλή αυτοκτονία

Για ένα άτυχο βρέφος, η πρώτη εβδομάδα του 2022 αποδείχτηκε η πιο τραγική που θα ζήσει ποτέ του, καθώς οι δύο γονείς του αυτοκτόνησαν με λίγες ημέρες διαφορά, αφήνοντάς το κυριολεκτικά στους πέντε δρόμους… Ευτυχώς, κάποιος συγγενής εκδήλωσε την πρόθεση να το υιοθετήσει για να μη μείνει άλλο χωρίς σπιτικό.

Ο Clayton Osteen και η Victoria Pacheco, σύζυγοι και συνάδελφοι αστυνομικοί, έγιναν πρωταγωνιστές ενός τραγικού συμβάντος όταν αποφάσισαν να αφαιρέσουν την ίδια τους τη ζωή ο ένας μετά τον άλλον. Πρώτος έφυγε ο Clayton και ακολούθησε η Victoria, που δεν άντεξε τον χαμό του συντρόφου της, παρά το γεγονός ότι είχαν αποκτήσει μαζί ένα μωρό που ήταν πλέον 1 έτους.

Μια στενή φίλη του εκλιπόντος, η Kelly Ridle, έστησε μια σελίδα στο διαδίκτυο για να συγκεντρώσει χρήματα για το ορφανό και εκεί έγραψε: «Η τελευταία εβδομάδα ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου. Οι καρδιές μας πονάνε για τους αυτόχειρες, αλλά πιο πολύ πονάνε για τον μικρό Jayce που δεν θα γνωρίσει ποτέ τους γονείς του, οι οποίοι, όσο αντιφατικό και αν μοιάζει, τον αγαπούσαν όσο τίποτε στον κόσμο».

Μετά από λίγες μέρες, η φίλη του ζευγαριού ανακοίνωσε με χαρά ότι ένας κοντινός συγγενής τους αποφάσισε να υιοθετήσει τον μικρό Jayce για να μην μείνει χωρίς τη γονική μέριμνα και την αγάπη που του αξίζει. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί για το μωρό (είναι πάνω από 118 χιλ. δολάρια) θα διατεθούν για την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής και του μέλλοντός του.

Πηγή: people.com

Πηγή
www.mama365.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button