Επικαιρότητα

Βαγγέλης Μαρινάκης: Γιος καρκινοπαθή του έστειλε μήνυμα να βοηθήσει τον πατέρα του και αναλαμβάνει όλα τα έξοδα

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πώς βοήθησε καρκινοπαθή, μετά από ένα μήνυμα στο Instagram

Σε μία σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα βοηθήσει την οικογένεια ενός καρκινοπαθή καλύπτοντας το σύνολο της ιατρικής του περίθαλψης.

Σύμφωνα με το in.gr, τα δύο παιδιά του ασθενή αφού κινητοποιήθηκαν και βρήκαν τα χρήματα, μετέφεραν τον πατέρα τους σε ιδιωτικό νοσοκομείο στον Πειραιά όπου και διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα.

Το χειρουργείο ήταν αναπόφευκτο και τα έξοδα πάρα πολλά για την οικογένεια.

Έτσι, ένας από τους γιους του καρκινοπαθή που εργάζεται σε ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα, πάνω στην απελπισία του, και μην έχοντας που να απευθυνθεί, έστειλε στο προσωπικό προφίλ του εφοπλιστή και ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στο Instagram, ένα μήνυμα, ζητώντας βοήθεια για την κάλυψη των εξόδων στο χειρουργείο που θα έκανε ο πατέρας του σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Πειραιά.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επικοινωνεί μέσω της γραμματέας του και να απαντάει θετικά στο αίτημά του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα καλύψει το σύνολο της ιατρικής περίθαλψης του καρκινοπαθή και πλέον η οικογένειά του θα μπορεί να επικεντρωθεί μόνο στο πώς θα κάνει καλά τον στυλοβάτη της.

Ο ηλικιωμένος από το Μεσολόγγι, που δεν τον γνώριζε ούτε ο Μαρινάκης, ούτε κανείς άλλος, έχει τώρα μια ελπίδα να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να επιστρέψει σπίτι του.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button