Επικαιρότητα

Αυτός είναι ο 49χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στην Αθήνα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 49χρονου που είχε συλληφθεί τον περασμένο μήνα από αστυνομικούς – Κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών και για κατάχρηση ανηλίκου

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον παιδόφιλο που συνελήφθη από του αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής της ΕΛ.ΑΣ, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα πριν από λίγο από την Ελληνική Αστυνομία.

Όπως προκύπτει από δικαστικές πηγές και νομικούς κύκλους που μίλησαν στο «ΘΕΜΑ» ο Αναστάσιος Πρωτονοτάριος κατηγορείται πως επιτέθηκε σεξουαλικά στην κόρη ενός φίλου του μετά από επίσκεψη σε σπίτι. Ο πατέρας της ανήλικης που είναι κάτω από 12 ετών ενημερώθηκε από την κόρη του και κατήγγειλε το συμβάν άμεσα στην Ελληνική αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί πως είχε επιτεθεί και σε μία ανιψιά του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες συλληφθέντα στις 21 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για κατάχρηση ανηλίκου.

Πρόκειται για τον ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟ Αναστάσιο του Δημητρίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 3-9-1971 στην Αθήνα.

Η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 30-3-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button