Επικαιρότητα

Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασελγούσε σε μαθητές στα Χανιά

Πρόκειται για τον Νικόλαο Μπονάτο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά

Με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του δάσκαλου Αγγλικών, o οποίος φέρεται να έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων αγοριών ηλικίας από 11 έως 15 ετών που παρέσυρε στο σπίτι του με το πρόσχημα ότι θα τους έδινε tablet.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Μπονάτο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά, διέμενε παλιότερα στο εξωτερικό αλλά τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει και κατοικούσε σε περιοχή του δήμου Πλατανιά. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 37χρονος φέρεται να προσέγγιζε παιδιά από οικογένειες που λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστές για την εξ αποστάσεως διδασκαλία και τα δελέαζε ότι τα βοηθήσει.

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα παιδιά αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα του, η οποία υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία. Η συγκεκριμένη καταγγελία είναι μέχρι στιγμής η μόνη επίσημη, ενώ άλλοι τρεις ανήλικοι φέρονται να έχουν καταθέσει στην Ασφάλεια που κατέσχεσε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 37χρονου και τον έστειλε στα εργαστήρια για να διερευνηθεί αν περιέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 37χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για πέντε περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων. Το μεσημέρι προσήχθη στον ανακριτή για να απολογηθεί, ύστερα από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε τη Μ. Πέμπτη. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο κατηγορούμενος αρνείται ότι ασελγούσε στα παιδιά και ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες προέρχονται από την γειτονιά.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button