Επικαιρότητα

Απολύουν 4 εργαζόμενους στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο που έχουν ανάπηρο στην οικογένειά τους !!!

Μετά προσπάθεια που κάναμε για επικοινωνία με το Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, για την επίλυση του θέματος των 4 εργαζόμενων που έχουν ανάπηρο στην οικογένειά τους, δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη στο θέμα έως σήμερα.

Επιμένουμε ότι τις πετούν στο δρόμο μέσα στις γιορτές, ενώ υπάρχουν οι δυνατότητες ανανέωσης των συμβάσεών τους, τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Επειδή δεν είναι πολυτέλεια και αναχρονισμός για τον εργαζόμενο να έχει σταθερή δουλεία, και το νοσοκομείο της Τρίπολης είναι ένα νοσοκομείο με τεράστιες ελλείψεις προσωπικού απαιτούμε ν’ ανανεωθεί η σύμβαση και στις 4 εργαζόμενες στην προοπτική της πλήρους απασχόλησης και της μονιμοποίησής τους, γιατί είναι δικαίωμά τους και δικαίωμά μας οι εργαζόμενοι να δουλεύουμε με δικαιώματα και να μπορούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας. Αυτό μας το δίκαιο αίτημα δεν εμπλέκεται σε τίποτα με τη διαδικασία πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ την οποία έχει ξεκινήσει η διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και η οποία θα προχωρήσει κανονικά.

Ενημερώνουμε την Παρασκευή 28/12/2018, στις 12:00 το μεσημέρι, θα προχωρήσουμε σε κινητοποίηση στο χώρο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Θα παρευρεθεί και θα συμμετάσχει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ε. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Πηγή
www.arcadiaportal.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button