Επικαιρότητα

Απαγωγή Μαρκέλλας: Υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο – Θέμα χρόνου στο να εξιχνιάσουν οι αρχές την υπόθεση

Πλήθος αναπάντητων ερωτημάτων έχει προκαλέσει η υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Το κοριτσάκι έχει βρεθεί και βρίσκεται στο νοσοκομείο, ωστόσο προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει ποιος την άρπαξε και πώς βρέθηκε μόνη της μετά.

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι οι αρχές βρίσκονται κοντά στο να εξιχνιάσουν την υπόθεση και προς αυτή την κατεύθυνση τους βοηθάει ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο έχουν καταγραφεί οι απαγωγείς.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος έχει καταγράψει το 10χρονο κοριτσάκι να περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση. Η αστυνομία αναζητάει και έναν ηλικιωμένο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά στις αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου.

Το 10χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, με την κατάσταση της υγείας της, να μην εμπνέει ανησυχία. Για τους συγγενείς της 10χρονης πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι πως η Μαρκέλλα γλίτωσε, είναι καλά και πλέον απόλυτα ασφαλής.

Τι είπε η μητέρα της

«Την είδα χθες είναι καλά, απλά νοσηλεύεται για τις πρώτες βοήθειες. Είναι κουρασμένο και τρομαγμένο. Με πήρε αγκαλίτσα», είπε η μητέρα της 10χρονης, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει ποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στο παιδί.

«Δέχεται ψυχολογικές βοήθειες, κάνει καταθέσεις. Ελπίζω να είναι καλά, να μη χρειαστεί ψυχολόγους και όλο αυτό να τελειώσει», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 10χρονη «άρχισε να μιλάει και να λέει κάποια πράγματα». Για τους δράστες, ο αδελφός της είπε πως δεν γνωρίζει κάτι και πως μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, είτε κάποιος από τον κύκλο τους είτε κάποιος που δεν παρατήρησαν. «Όλοι είναι ύποπτοι, ακόμη κι εγώ αυτήν τη στιγμή. Ελπίζω να φοβήθηκαν και να άφησαν την αδελφή μου. Να μην τολμήσουν να το ξανακάνουν σε κανένα παιδί, γιατί δεν θέλω να το ξαναπεράσει κανένας αυτό», ανέφερε.

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button