Επικαιρότητα

Απαγωγή Μαρκέλλας: Για βιασμό και πορνογραφία διώκεται η 33χρονη

Η σεξουαλική εκμετάλλευση της δεκάχρονης ήταν το κίνητρο της 33χρονης – Νέο σοκ από τα στοιχεία της δικογραφίας και την ομολογία της «κοκκινομάλλας»

Κακουργηματική δίωξη για αρπαγή της δεκάχρονης Μαρκέλλας με σκοπό «να χρησιμοποιηθεί σε ανήθικες πράξεις», για βιασμό, γενετήσια πράξη, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση, προμήθεια ναρκωτικών άσκησε σε βάρος της 33χρονης απαγωγέως ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης.

Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που συντάχθηκε σε βάρος της προκαλούν σοκ και αποκαλύπτουν το κίνητρο της αρπαγής του παιδιού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 33χρονη, που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον της μητέρας της Μαρκέλλας, καθώς ζούσαν παλαιότερα στην ίδια γειτονιά, άρπαξε το παιδί και αφού το νάρκωσε προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Η 33χρονη στην ομολογία της φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις της. Μάλιστα, λίγο πριν τη σύλληψή της, στην Παραλία Κατερίνης, η κατηγορούμενη έσπασε έναν φορητό υπολογιστή που κατείχε, και η αστυνομία εκτιμά ότι το έκανε προκειμένου να μην βρεθεί πορνογραφικό ή άλλο ενοχοποιητικό για την ίδια υλικό.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button