Άρθρογραφία

Αντώνης Λουδάρος: Αφηγήθηκε μέσω διαδικτύου παραμύθι στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ!

Οι μέρες της καραντίνας είναι δύσκολες για όλους, αλλά εξίσου δύσκολες, για τα παιδιά του Συνδέσμου που παραμένουν στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης συνεχώς 24 ώρες το 24ωρο για 7 μέρες την εβδομάδα.

Έτσι, ο Πρόεδρος Κώστας Τίγκας και το Διοικητικό Συμβούλιο, θέλοντας να είναι ακόμη περισσότερο κοντά τους και με σκοπό να μην χάνουν τα παιδιά την επαφή με την καθημερινότητα τους και την ψυχαγωγία, οργάνωσαν πριν λίγες μέρες την δεύτερη διαδικτυακή αφήγηση παραμυθιού με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Αντώνη Λουδάρο.

Τους διάβασε το γνωστό παραμύθι της Μάρως Θεοδωράκη, το οποίο έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν σε παράσταση «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι».

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό.

«Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας».

Πηγή
www.tlife.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button