Επικαιρότητα

Ανατριχιαστική υπόθεση νεκρoφιλίας: Αυτός είναι ο 67χρονος που ασέλγησε σε 100 πτώματα

Μια σοκαριστική υπόθεση νεκροφιλίας είδε το φως της δημοσιότητας μετά από 34 χρόνια. O 67χρονος David Fuller από τη Βρετανία, παραδέχτηκε ότι το 1987 σκότωσε δύο γυναίκες μέσα στα σπίτια τους, αλλά και ότι ασελγούσε σε πτώματα σε νεκροτομεία.

Ο Fuller εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος σε νοσοκομείο του Κεντ και σύχναζε στο νεκροτομείο, προκειμένου να έχει πρόσβαση στις σορούς των γυναικών, στις οποίες ασελγούσε. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια των εγκλημάτων του, ενώ στη συνέχεια αναζητούσε στα social media τις φωτογραφίες των γυναικών που κακοποιούσε, όσο αυτές βρισκόταν εν ζωή.

Ο Fuller παραδέχτηκε ότι σκότωσε τις δύο γυναίκες, εντούτοις αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας, καθώς υποστηρίζει πως εκείνη την περίοδο υπέφερε από σοβαρή ψυχική ασθένεια. Ο 67χρονος συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2020, μετά από μαρτυρίες γυναικών της περιοχής, που έκαναν λόγο για έναν ηδονοβλεψία που κοιτούσε από τα παράθυρά τους. Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να αντιστοιχήσουν το γενετικό υλικό του Fuller με αυτό που βρέθηκε στα πτώματα των δύο γυναικών.

Όταν συνελήφθη για τους δύο φόνους, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι του, όπου ζουσε με τη γυναίκα του, μια σειρά από ημερολόγια όπου περιέγραφε λεπτομερώς τα εγλήματά του, καθώς και μια συλλογή με φωτογραφίες και βίντεο, που τον απεικόνιζαν να κακοποιεί τις σορούς των γυναικών στα νεκροτομεια.

Δείτε το βίντεο από τη σύλληψή του

Σύμφωνα με τις αρχές, ο αριθμός των πτωμάτων στα οποία ασέλγησε θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος από 100, ακόμα και κατά εκατοντάδες, καθώς όπως είπε ο υπεύθυνος της έρευνας «ίσως να μη μάθουμε ποτέ πόσες σορούς γυναικών και κοριτσιών κακοποίησε». Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι ηλικίες των νεκρών θυμάτων του κυμαίνονταν από τα 9 μέχρι και τα 100 έτη.

«Έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για επιθέσεις σε νεκρές γυναίκες. Το ξεκάθαρο σεξουαλικό ενδιαφέρον του κατηγορούμενου για την παράξενη και ανησυχητική αυτή δραστηριότητα μαρτυρά τη σύνδεση με τους θανάτους της Κάρολαϊν και της Γουέντι», δήλωσε ο εισαγγελέας. Ο Fuller δεν έχει προς το παρόν καταδικαστεί, καθώς η δίκη του βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Πηγή
www.ethnos.g
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button